fbpx

Ralf Schumacher: Hiányzik az akkori Michael

Ralf Schumacher „hiányolja” bátyját, Michaelt annak síbalesete után. Megfogalmazása szerint 10 évvel később „semmi sem olyan, mint korábban”.

A hétszeres világbajnok Michael 2013. december 29-én Franciaországban síelés közben elesett és beverte a fejét egy sziklába, súlyos fejsérülést szerezve ezzel. Rehabilitációja már évek óta otthon zajlik, de nem tudni pontosan, milyen állapotban van, egyáltalán mit érzékel a külvilágból.

„Hiányzik az akkori Michaelem. Az élet néha igazságtalan” – magyarázta a Bildnek Michael öccse, Ralf.

„Michaelnek gyakran volt szerencséje az életében, de aztán jött ez a tragikus baleset. Hála az égnek, a modern orvosi lehetőségeknek köszönhetően sok mindent meg tudtunk tenni, de továbbra sem olyan semmi, mint korábban.”

„A magam részéről elmondhatom, hogy az ő balesete számomra is nagyon rossz és drasztikus élmény volt. De nemcsak nekem például, hanem Michael gyermekeinek is: Mick, mint mindannyian tudjuk, fiatal tinédzserként volt ott.”

„Sajnos az élet nem mindig igazságos, és sok balszerencse is közrejátszott.”

„Michael nem csak a testvérem, hanem az edzőm és a mentorom is volt, amikor fiatalabb voltam.”

„Ő tanított meg mindenre a gokartozásról. Lehet, hogy hét év korkülönbség van köztünk, de ő akkoriban mindig mellettem volt.”

„Együtt vezettük a gokartokat, gyakoroltuk az előzéseket, mindazokat a dolgokat, amelyek fontosak a motorsportban. Átadta nekem mindazt a tapasztalatot, amit az előző hét évben szerzett. Egyszerűen a legjobbtól tanulhattam.”

Megnéztük a németek ötrészes Schumacher-sorozatát, ami jobb, mint a Netflix filmje

Forrás :