fbpx

Schumacher agyát különleges módon stimulálták – egy Mercedes AMG-be ültették!

Tíz évvel is a szörnyű síbalesete után újabb részletek derültek ki Michael Schumacher állandó felügyeletet igénylő ápolásáról.

Holnap lesz egy évtizede annak, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok súlyos fejsérüléseket szenvedett síelés közben a francia Alpokban található Meribelben. Egy nem biztosított pályára való átkelés közben elesett és beverte a fejét egy sziklába, majd súlyos fejsérülést szenvedett, annak ellenére, hogy sisakot viselt. Lehet, hogy soha nem fog már teljesen felépülni, ismerte el nemrég testvére, Ralf is. A ma már 54 éves férfit akkor mesterséges kómába helyezték, és több műtéten is átesett, a balesete óta pedig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. A családja szigorúan titokban tartja az állapotát, és egy csapatnyi egészségügyi dolgozó, valamint felesége, Corinna ápolja a genfi tavi otthonukban.

A BILD német kiadvány elárulta, hogy az ápolás és a rehabilitáció részeként Schumachert egy Mercedes AMG autóval vitték. Ennek a célja az volt, hogy ismerős hangokkal stimulálják az agyát, miután Schumacher több mint két évtizedet töltött autóversenyzéssel akár az F1-ben, akár más kategóriákban, mielőtt 1991-ben a Belga Nagydíjon bemutatkozott volna.

Verstappen nem bérelhetett a téli szünete alatt 314 km/órával száguldó AMG Mercedes GT-t

Forrás :