fbpx

Focimeccs, vagy romantikus film? Kiderült, hogy Verstappen beadja-e a derekát!

Max Verstappen és barátnője, Kelly Piquet igazi sztárpárnak számít a Forma-1-ben. Igazi „power couple”, ahogy angolul mondani szokás. Már csak azért is, mert Kellynek Maxon túl is van kötődése a Forma-1-hez, hiszen édesapja a háromszoros világbajnok Nelson Piquet.

Kelly és Max a 8,5 év korkülönbség ellenére kiválóan kijön egymással, a versenyzőért pedig a modell kislánya, Penelope is rajong.

Mindezek mellett Verstappen humora is sem hagy alább. A minap például jót nevetett azon, hogy barátnője nem kapott el egy menyasszonyi csokrot. Most pedig kiderült, hogy ha tévénézésről van szó, inkább köt valamiféle kompromisszumot kedvesével, mintsem lemondjon valamiről, ami érdekli.

A Viaplay év végi interjúja során azt kérdezte Verstappentől, hogy melyiket választaná inkább: egy focinézős este vagy egy romantikus film Kellyvel?

„Most megint meg kell fontolnom, hogy mit mondok” – mondta nevetve Verstappen. „A barátnőm nyilván látni fogja mindezt.”

„A Bajnokok Ligája általában kilenc órakor kezdődik, vagy valahogy úgy. Aztán 11 – 11.30 körül megnézhetjük azt a filmet. Egyszerűen össze tudjuk kombinálni.”

Bölcs válasz Max! 😀

Van, aki talán szerelmesebb Max Verstappenbe, mint Kelly Piquet