fbpx

Brad Pitt F1-es filmje további új rajongókat vonzhat, főként Amerikában

Lewis Hamilton bízik abban, hogy a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1 témájú film még több új rajongót lesz képes bevonzani a sportba.

A Pitt, Damson Idris, Tobias Menzies és Javier Bardem főszereplésével készülő film jelenleg is készül. A forgatásokat a 2023-as szezonban több valós versenyhelyszínen is forgatták.

A hollywoodi sztrájkok miatti késedelmek után a film megjelenésének dátumát 2025 elejére tűzték ki.

„A film egy hatalmas lépés abba az irányba, hogy szélesítsük a látókörünket” – idézte Hamiltont a RacingNews365.

„Azt hiszem, ez tényleg az új vezetés része, a Libertyvel, Stefano [Domenicali] és [a Liberty Media vezérigazgatója] Greg [Maffei] nagyszerű munkájával, hogy nyitottak az új dolgok kipróbálására.”

„Az a tény, hogy megengedték nekünk, hogy megcsináljuk ezt a filmet, és hogy engedményeket kaptunk a tekintetben, hogy egy extra csapat a pályán legyen, és forgathassunk ezekkel a filmsztárokkal… ilyen még nem volt korábban.”

„Nagyszerű, hogy olyan dolgokba vágunk bele, amiket még sosem csináltunk, és őszintén szólva, szerintem tényleg elképesztő munkát végeznek.”

„Hatalmas reflektorfénybe került Vegas, ami szintén fontos szerepet fog játszani a filmünkben, és mi tényleg csak azon dolgozunk, amennyire csak tudunk, hogy ez a film hűen tükrözze ezt a legendás sportágat. A régi és az új sportágat egyaránt.”

„Miamival együtt itt vannak ezek a nagyszerű városok is, mindegyikben csodálatos szurkolói bázissal, amelyek mind más-más hangulatot biztosítanak.”

„Mindig is úgy éreztem, hogy egynél több futamra van szükségünk [az Egyesült Államokban], mert mindig az volt a panasz, hogy az embereknek hajnali 4-kor vagy 5-kor vagy ilyesmi, az éjszaka közepén kell felkelniük, hogy megnézzenek egy nagydíjat. Szóval, nagyon nehéz belelendülni.”

„Tovább kell növekednünk, és úgy gondolom, hogy a film különösen segít ebben.”

„Ez az egyetlen igazán nemzetközi vagy globális sportág, ezért egyre több embert kell rászoktatnunk. Még mindig sokan vannak, akiket rá kell vennünk, és még rengeteg a tennivaló.”

Verstappen nem vesz jegyet Brad Pitt és Hamilton F1-es filmjére