fbpx

Piastri: Többet vagyunk az edzőinkkel, mint a barátnőinkkel

Oscar Piastri elárulta, hogy több időt tölt a Forma-1-es fizioterapeutájával, mint a barátnőjével, annyira sűrű a versenynaptár.

A 2023-as F1-es versenynaptár 22 versenyhétvégéből állt, a 2024-es év azonban még hosszabb lesz: 24 fordulót tartalmaz a naptár. A szezon március 2-án Bahreinben kezdődik és december 8-án Abu Dhabiban ér majd véget. Ez több, mint kilenc hónapot ölel fel az évből.

Bár a szezon felénél nyári szünet van, a csapatokra, a versenyzőkre és a sportágban dolgozókra komoly nyomás nehezedik az év során. A szezon olyan sűrű és intenzív már most is, hogy Piastri elárulta, hogy egy teljes szezon során több időt tölt a fizioterapeutájával, mint saját a barátnőjével, Lily Zneimerrel.

„Magánügyként kezeljük [a kapcsolatunkat], nem titkolózunk, mint néhány kapcsolat, de igen, megtartjuk magunknak, igyekszünk távol maradni a reflektorfénytől” – mondta Piastriaz eff won with DRS podcastnek. „Idén jó néhány versenyre eljött, ami nagyon jó volt.”

„Nem vagyok magányos, minden rendben van” – tette hozzá. „Mindannyian egy fizioterapeutával vagy egy edzővel utazunk. Azt hiszem, gyakran viccelődünk azzal, hogy többet látjuk őket, mint a barátnőnket vagy a partnerünket vagy bármi mást, ami igaz is!”

„Szóval, együtt utazom vele [a fizioterapeutájával – Kimnek hívják, az elmúlt három évben együtt dolgoztunk, ami jó móka volt. Igen, a barátnőm, Lily eljött néhány versenyre, ami nagyon jó.”

„A szüleim is eljönnek néhány versenyre, de ők még mindig Ausztráliában élnek, így nem a legkönnyebb számukra, hogy minden versenyre eljöjjenek, de nagyon sok időt töltünk a csapattal.”

„És akkor is, amikor a versenyekre jövünk, ne érts félre, nagyon szórakoztatóak, ugyanakkor ez a munkám és így komolyan kell vennem. A barátaimat is elvittem néhány versenyre, de úgy öt percig látom őket ilyenkor.”

Embed from Getty Images