fbpx

Wolff és Horner magyarázatot adtak a máris legendássá vált közös képükre

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff és a ádáz riválisa a Red Bullnál, Christian Horner magyarázatot adtak a duóról készült képre, amely a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj után terjedt el.

A fotó a Yas Marina Circuit pályán rendezett verseny után készült, ahol Max Verstappen 19-re növelte az egy év alatt aratott győzelmei rekordját az összesen 22 versenyhétvégéből. Wolff és Horner régóta ellenségek, viszályuk a 2021-es kőkemény idény során csúcsosodott ki, amely úgy ért véget, hogy Verstappen vitathatóan megnyerte a három bajnoki címe közül az elsőt Lewis Hamilton legyőzésével. Azóta a páros gyakran nem hagyta ki az alkalmat, hogy egymás ellen feleselhessenek. Abu Dhabiban azonban úgy tűnt, hogy Wolff és Horner elásták a csatabárdot. Az OE24 osztrák kiadványnak nyilatkozva, a saját oldalát előadva Wolff így fogalmazott:

„Ez a paddockból kifelé menet esett meg. Volt egy kedves társaság Mark Mateschitz (Red Bull társtulajdonos), az édesanyja és pár ember, akit jól ismerek, körülötte. Csatlakoztam hozzájuk, és tréfásan elbeszélgettem Gerivel (Horner, Christian felesége), és így jött létre a fotó. Barátok lennénk-e? Az utolsó kézfogás talán 2021-ben, a szezonzáró futam előtt történt. Ugyanakkor el kell ismerni egy versenyző teljesítményét. Tisztelem azt, amit a Red Bull csapat idén elért.”

Horner hasonló tiszteletet fejezett ki Wolff felé, bár ami a fotó létrejöttét illeti, ő más verziót adott elő az eseményekről a Sky Sports F1-nek nyilatkozva:

„Mulatságos pillanat volt, mert azt hiszem, a feleségem épp akkorát csapott a fenekére, hogy szerintem ez egy kicsit meglepte. Feltehetően nem látják az összeszorított öklömet, ami ott van, de nem látszik a képen. Hosszú szezonunk volt, és a pályán versenyezni kell, de azért a tiszteletnek is meg kell maradnia.”

Arra a kérdésre, hogy jellemezze a Wolffal való jelenlegi kapcsolatát, Horner így felelt:

„Tisztelem mindazt, amit tett és elért a sportágban. Emberként és vezetőként eléggé különbözőek vagyunk, de ez nem jelenti azt, hogy nincs köztünk tisztelet. Úgy mondanám, hogy professzionális a kapcsolatunk.”

Horner vagy Hamilton nem mond igazat arról, hogy ki akarta azt, hogy a Red Bullba üljön?

Forrás :