fbpx

Mindenki Bottas meztelen seggét akarja, de már nem kaphatják meg!

Nagyjából fél hónapja jelentette be Valtteri Bottas és a fotós Paul Ripke, hogy elkészült a finn versenyző 2024-es pucér naptárja, ami megvásárolható. És bár a képek láttán egyrészt leginkább röhög az ember, másrészt talán némileg polgárpukkasztóak is, közel sem elhanyagolható az a tény, hogy a naptárból származó bevétel egy része jótékony célt szolgál.

Bottasék a Movember keretében álltak elő a naptárral, hangsúlyozván, hogy a férfiak számára elérhető szűrővizsgálatok fontosságát. A bevétel egy részét pedig a prosztatarák kutatására ajánlják fel.

A napokban Bottas kedvese, Tiffany Cromwell tett közzé egy „werkvideót” arról, hogyan és milyen körülmények között készültek el a naptár egyes fotói. Míg a kész képeken úgy tűnt, hogy azért diszkrét közegben, mindenkitől távol készültek, a videóból kiderült, hogy bizony több is akad, amelyik nyilvános helyen készültek. Mindjárt a januári medveölelős fotó úgy tűnik, hogy egy nyilvános, talán sétálóutcán készült. A finn versenyző odabattyogott a medve szoborhoz egy szál törölközőben, körülnézett, majd ledobta azt és elkészült a fotó. Majd az augusztusi kép és nagyon úgy tűnik, hogy egészen forgalmas helyen készült, noha valami terasz félén, így a járókelők arra talán nem jöttek rá, hogy a fotózott személy deréktól lefelé sem visel semmit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tiffany Cromwell (@tiffanycromwell) által megosztott bejegyzés

A naptár egyébként nem volt drága, 19,9 euróba került, ebből 5 euró ment jótékony célra. A múltidő pedig nem véletlen, mivel már az összes példány elfogyott. A napokban Bottas megköszönte a hatalmas érdeklődést, és elmondta, hogy 150 000 euró (közel 57 millió forint) gyűlt így össze a rákkutatásra.

Ebből következik, hogy minimum 30 000 példányt adtak el a naptárból. És büszkén jelentjük, hogy az egyik példány nálunk landolt. 🙂 😀

Megvettük Bottas seggét egy egész évre!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Motorsportol.hu (@motorsportol.hu) által megosztott bejegyzés