fbpx

Hamilton energiaital szponzorával erősít a McLaren

Meglepő partnert jelentett be az év végén a McLaren. A brit gárda egyik támogatója ugyanis 2024-től a Mercedest éveken át, valamint Lewis Hamiltont is támogató Monster Energy.

A csapat hivatalos oldalán megjelent közlemény alapján az amerikai energiaital gyártó több évre kötelezte el magát a McLarennel, amellyel új fejezetet kívánnak nyitni F1-es karrierjükben. A megállapodás eredményeként a Monster logói megjelennek a versenyzők bukósisakján, a hivatalos ruházaton, valamint a pilóták által használt ivó üvegjein is.

A váltás azért is lehet meglepő, mert a Monster hosszú évek óta kiemelt támogatója a Mercedes Forma-1-es csapatának, mindamellett Lewis Hamiltonnal személyesen is szorosabb viszonyt folytattak, például saját márkás energiaitalt is piacra dobott velük együtt.

„Örömmel jelentjük be, hogy egyesítjük erőnket a Monster Energyvel a következő szezontól kezdődően. A Monster arra összpontosít, hogy merész és fantasztikus ötletekkel ünnepelje a sportolóit, alig várjuk, hogy ezen új ötletekkel új utakat találjunk a rajongók bevonására és szórakoztatására.” – fogalmazott Zak Brown.

A Monster Energy elnöke pedig új fejezetként tekint erre a megállapodásra:

„A Monster Energy büszke az új fejezetre az F1-es utazásában, amely a McLarennel folytatódik. A Monster a szurkolói élmények fokozására, valamint egy világklasszis elit versenyzőinek partnerségére összpontosít. Megszeretnénk osztani szenvedélyünket az F1 világával. Landoval és Oscarral izgatott programokat tervezünk és várjuk már, hogy 2024-től együtt versenyezhessünk.” – mondta Rodney Sacks.

Érkezik Günther Steiner könyve magyar nyelven!

Forrás :