fbpx

Verstappen a futam után valóban egy nightclubban kötött ki

Max Verstappen vegas-i győzelmi bulija olyan volt, mint egy kvalifikációs gyors kör.

A Las Vegas-i Nagydíj nyertese és az F1-es sorozat bajnoka szombat este a Caesars Palace-ban található Omnia Nightclubban tartott egy Strip-parti boxkiállást. Pontosabban már ottani idő szerint vasárnap reggel. Verstappen, a Red Bull Racing szupersztárja hajnali 4 óra körül érkezett, a Tao Hospitality Group legendájával, DJ Martin Garrixszel és a McLarenes Lando Norrisszal együtt.

Nagyjából négy órával korábban Verstappen még a végül parádésra sikerült Las Vegas-i Nagydíjat nyerte meg. Norris a futam elején megpördült a 12-es kanyarban, majd a University Medical Centerbe szállították kivizsgálásra, később elengedték. Vélhetően orvosilag is engedélyezték, hogy nekiindulhasson az éjszakának.

Verstappen kritizálta a vegasi közönséget, amiért nem értékelik vagy nem értik egy F1-es verseny finomságait. De amikor leintették, elénekelte a „Viva Las Vegas”-t, és végig vigyorogta a VIP éjszakai klubban töltött idejét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

OMNIA (@omnianightclub) által megosztott bejegyzés

Alesso volt az est headlinere, Rob Guson pedig a rezidens dj. De Garrix vette át a stafétát és intette le az éjszakát, amikor a klub felkapcsolta a fényeket reggel 6-kor.

Akárcsak Räikkönen: Verstappen magasról tesz a sztárvendégekre

Forrás :