fbpx

Briatore exe kis híján fedetlen keblekkel jelent meg a Forma-1-es paddockban

Las Vegasban mondhatni mindent lehet, Heidi Klum pedig alaposan ki is használta ezt.

A hétvégi Las Vegas-i Nagydíjon annyi világsztár és celeb volt jelen, mint még soha. A rajt előtt a rajtrácson is annyi híresség volt, hogy a 20 autó szinte el is tűnt a tömegben.

Többek között olyan személyek voltak jelen a versenyen, mint Rihanna, Kylie Minouge, David Beckham, Gordon Ramsay, Shaquille O’Neal, Paris Hilton, Brad Pitt, Robert McElhenney, Nina Dobrev, Sir Rod Stewart… De nem is soroljuk tovább, mert a állítólag legalább 100 celebritás tette tiszteletét a versenyen, és jó eséllyel nagy részüket nem is ismerjük.

Mindenesetre a sztárdömping nem biztos, hogy a legjobb dolog volt maguknak a hírességeknek, tekintve, hogy ha túl sokan vannak, akkor egyenként kevésbé lesznek jelentősek, nehéz kitűnni, feltűnni. Heidi Klum azonban megtalálta a módját, hogy őt mindenki észre vegye.

Az 50 éves modell szereti a beöltözős partikat és a polgárpukkasztást is. Ilyenkor azt sem bánja, ha ronda, vagy amorf lénnyé változik, nem az a fő célja, hogy szépségével hódítson. Így volt már többek között volt már „beöltözve” többek között nyúzott embernek, gorillának, örgasszonynak, Fionának a Shrekből, sőt féregnek is.

Na de hétvégén az F1-es paddockban nem beöltözött és eltakarta magát, sokkal inkább „levetkőzött”. Nagyjából, mint az Okos lány a mesében: Csupasz is volt, meg nem is, meg is mutatta a melleit meg nem is. Klum ugyanis deréktól lefelés egy bugyit, egy neccharisnyát és egy combig érő csizmát viselt, míg deréktól felfelé semmi mást, csak egy kigombolt, bőrhatású „inget”.

Klum 2003-ban a Renault akkori csapatfőnökével Flvio Briatoréval járt, tőle született a lánya, Leni, aki már 19 éves. Briatoréval azonban még a lány születés előtt szakítottak, aki nem is viseli vérszerinti apja nevét, Leni Klumként ismert, és az énekes Seal volt a nevelőapja. Heidi Klum azóta már Seallel sincs együtt, 2019-ben férjhez ment a Tokio Hotel gitárosához, a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitzhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum Fanpage (@heidiklumly) által megosztott bejegyzés

Embed from Getty Images

Briatore bátorította Alonsót, hogy csatlakozzon az Astonhoz