fbpx

Ráktúlélő kisfiúnak okozott életreszóló élményt Verstappen

A skót tévénézők az STV Children’s Appeal nevű jótékonysági műsorában megható pillanatnak lehettek szemtanúi pénteken. A műsor közben ugyanis lejátszották Max Verstappen üzenetet egy kilencéves kisfiúnak.

A Dunfermline-ból száramzó Harry Sinclair történetét Skóciában szinte mindenki ismeri. A most kilenc éves kisfiúért 2019-ben indult adománygyűjtés hasonló műsorban, amikor is leukémiával diagnosztizálták. Harry családja mindent feltett a kisfiuk gyógyulásáért végül kemény és mindent feláldozó küzdelem után tavaly tünetmentessé és gyógyulttá nyilvánították.

Sinclari hatalmas F1-es rajongó hírében áll, így a műsor készítői idén a példaképe üzenetével lepték meg őt, aki nem más, mint a Forma-1 regnáló bajnoka. Max Verstappen a videós bejelentkezésében az alábbiakat mondta: „Szia Harry, itt Max Verstappen. Hallottam a történetedet, és azt is, hogy te és a húgod mennyire keményen dolgoztatok azért, hogy pénzt gyűjtsenek annak a jótékonysági szervezetnek, amelyik segített neked. Fantasztikus vagy, azt is hallottam, hogy nagyon autósverseny rajongó vagy és szeretnél Forma-1-es pilóta is lenni, köszönök mindent támogatást és remélem hamarosan Forma-1-es autóban láthatlak.”

Az üzenet után Harry meghatódott és elakadt a szava, nem tudok megszólalni sem a meglepettségtől.

Édesapja elmondta, mikor fog visszavonulni Verstappen

Forrás :