fbpx

A Senna-sorozat színésze is ott volt a Sao Pauló-i Nagydíjon!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Netflix egy sorozatot készít Ayrton Senna életéről. A főszerepet, tehát Sennát pedig a 30 éves Gabriel Leone (ő látható a nyitóképen, Ayrton unokahúgával, Biancával) alakítja majd.

A brazil színész aki a decemberben bemutatásra kerülő Ferrari filmben is szerepel, jelen volt a Sao Pauló-i Nagydíjon. Ez bizonyára jó inspirációt nyújtott neki a készülő sorozathoz is.

„A Heineken 0.0 meghívott a 2023-as Formula 1 Rolex São Paulo Nagydíjra, és amint megérkeztem, láttam ezt a hihetetlen kilátást a Heineken Village-re” – írta Leone Instagramon.

„De aztán nem tudtam visszatartani az izgalmamat, és elmentem megnézni azt a látványos megemlékezést, amit a Heineken a Netflixszel közösen készített nagy bálványunk, Senna tiszteletére.”

„Az Ayrton Senna Expo nagyon izgalmas volt. Több olyan ruhadarab is volt, amelyet Ayrton élete és pályafutása során viselt. Megannyi történelem volt ott. És meglepetésemre volt néhány fotó a sorozatunkról is, amely még mindig készül.”

„Végül elmentem a Player 0.0 térre, hogy kipróbáljam az F1 szimulátorokat, és ez is hihetetlen élmény volt! Nagyon valóságos!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriel Leone (@leonegabriel) által megosztott bejegyzés

Bemutatták a készülő „Senna” Netflix sorozat színészeit!