fbpx

Hamilton akár „A mi kis falunk” következő évadában is szerepelhetne

Lewis Hamilton életében a Forma-1-en túl a divatnak is jelentős szerepe van. A hétszeres világbajnok évek óta „kifutóként” tekint a versenypályákra való megérkezések útvonalára.

Bár a versenyhétvégék során a paddockban a csapatruházatot hordja, a reggeli megérkezéseket mindig kihasználja arra, hogy olyan ruhákat mutasson meg a közönségnek, amelyekben jól érzi magát, amelyek valami számára fontos dolgot képviselnek, vagy amelyeket olyan tervezők készítettek, akiket szeretne megismertetni a világgal.

A Sao Pauló-i Nagydíjra érkezve, az interlagosi paddockban csütörtökön egy Ayrton Senna inspirálta ruhaszettben jelent meg. A tiszteletbeli brazil állampolgárnak választott Hamilton dzsekijének hátán Senna képe volt látható, miközben az egész ruházatán a brazil színek jelentek meg.

Pénteken aztán egy Umbro sportmelegítőben jelent meg, ami a brazil labdarúgóválogatott 1994-es világbajnokságon viselt öltözete volt. A brazilok meg is nyerték akkor a vb-t.

Ez még „A mi kis falunk” című magyar sorozat Gyuriját alakító Lengyel Tamásnak is feltűnt. Mindjárt párhuzamba is állította Hamilton öltözetét Gyuriéval, aki a sorozatban mindig hasonló, ’90-es éveket idéző melegítőben szerepelt, ráadásul szerelmes volt a saját autójába (Mazda MX-3).

Így mókásan arra utalt, hogy Lewis Hamilton valójában csak Gyurit utánozza.

A poszthoz a következő kommentárt írta: „Aki a divatot irányítja, az a világot irányítja!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) által megosztott bejegyzés

Hamilton újabb kulisszatitkokat osztott meg Brad Pitt F1-es filmjéről