fbpx

Egy dologért cserébe Verstappen simán bevállalná, hogy egy évig nem nyer versenyt!

Max Verstappen elkötelezettségét fejezte ki a holland futballklub, a PSV Eindhoven iránt. Kijelentette, hogy egy teljes évig szívesen lemondana bármilyen F1-es futam megnyeréséről, ha cserébe Bajnokok Ligáját nyerte a PSV. 

Ez az Egyesült Államok Nagydíjának hétvégéjén feltették neki a hipotetikus kérdést, hogy vállalna-e egy évet az F1-es középmezőnyében, miközben a PSV BL-t nyer, a regnáló F1-es bajnoka nem habozott.

„Ebben az esetben [vállalom, hogy] egy egész éven át nem nyerek futamot, a PSV pedig megnyeri a Bajnokok Ligáját” – mondta.

A holland bajnokságot, az Eredivisie-t jelenleg uralja a PSV, ám a Bajnokok Ligájában nem olyan kimagasló a teljesítményük: a csapat a csoportja végén kullog.

Max Verstappen és minden PSV-szurkoló álma, hogy a klub megszerezze az áhított Bajnokok Ligája-győzelmet. Ehhez azonban drámai fordulatnak kellene történnie a bajnokságban.

A holland versenyző a PSV mellett az angol Premier League nagyhatalma, a Manchester United mellett is elkötelezte magát.

Bár a Talk Sportnak nyilatkozva az év elején tisztázta, hogy nem megrögzött United-szurkoló, de szoros kapcsolatot ápol honfitársával, a Manchester védőjével, Virgil van Dijkkel, valamint más liverpooli játékosokkal.

Verstappen megint üzent az őt kifütyülő szurkolóknak

Forrás :