fbpx

Bemutatták a készülő „Senna” Netflix sorozat színészeit!

A Netflix bemutatta a készülő „Senna” című minisorozat szereplőit. A színészekkel készülő sorozat a Forma-1-es legenda, Ayrton Senna életébe enged majd betekintést.

A „Senna” hat epizódon keresztül fogja bemutatni a brazil versenyző életútját a három világbajnoki cím megszerzéséig, s az azt követő tragikus, 1994-es haláláig.

A 30 éves Gabriel Leone játssza majd a versenyzőt, aki ráadásul a 2023 decemberében bemutatásra kerülő ‘Ferrari’ című filmben is szerepelni fog, ahol Alfonso de Portagót alakítja.

A „Senna” sorozatban Leone mellé csatlakozik Alice Wegmann, Camila Márdila, Christian Malheiros, Gabriel Louchard, Hugo Bonemer, Julia Foti, Marco Ricca, Pâmela Tomé és Susana Ribeiro.

A produkció forgatása több helyszínen zajlik/zajlott: São Paulóban, Angra dos Reisben és Rio de Janeiróban. A sorozat forgatása már befejeződött Argentínában és Uruguayban, Brazília után pedig az Egyesült Királyságban folytatódik majd.

Bár a brazil legendáról már készült egy dokumentumfilm, amely 2010-ben jelent meg, ez a minisorozat az első a maga nemében, amely részletes elbeszélő formában követi nyomon az autóversenyző életét.

„A Senna hat epizódon keresztül először mutatja be Ayrton akadályok leküzdésével teli útját, hullámvölgyeit, örömeit és bánatait, feltárva személyiségét és személyes kapcsolatait” – közölte a Netflix.

Sennát sokan a sportág történetének egyik legnagyobb F1-es versenyzőjéként tartják számon. Senna egyike volt annak a három brazil versenyzőnek, aki világbajnoki címet szerzett, és három bajnoki címe mellett összesen 41 nagydíjgyőzelemmel büszkélkedhetett.

Ha kedvet kaptál a Netflixezéshez, van F1-es lehetőség most is a streaming platformon. Amellett, hogy végignézhető rajta a Drive to Survive összes eddigi évada, megtalálható a kínálatban a 2010-es Senna film is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix Brasil (@netflixbrasil) által megosztott bejegyzés

Izzítsd a Netflixet! Alig egy hónap múlva jön az F1-esek golfmeccsének élő közvetítése!

Forrás :