fbpx

Michael Schumacher lánya saját, lovaglás ihlette ruhakollekciót tervezett

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 26 éves lánya, Gina, profi western lovas, nemrégiben pedig kiválóan szerepelt a neves „The Run for a Million” versenyen is.

A fiatal nő a lovaglás szerelmese, ahogyan édesanyja Corinna is, és közismert, hogy Michael számára is kedvelt hobbi volt ez. Gina számára ez a hobbi mára már a munkája is és azon túl, hogy versenyekre jár, édesanyjával irányítja a CS Ranch nevű farmjaikat Svájcban és Texasban.

Emellett Gina nemrégiben a HERZEN’S ANGELEGENHEIT márkával karöltve saját kis ruhakollekciót tervezett, amit a lovak és a lovaglás inspirált. A 8-féle termékből álló kollekcióban találhatók selyemblúzok lószerszámos, lovas, western kalapos és nyerges mintákkal, kasmír pulóver patkó emblémával, és poncsó is.

„A HERZEN’S ANGELEGENHEIT -tel együtt megterveztem az első saját kapszulakollekciómat. Ezek a minták a lovak iránti szeretetemre és a western lovaglás iránti szenvedélyemre emlékeztetnek” – írta Gina Instagramon.

Ami az árakat illeti, nem az átlagemberre szabottak. A blúzok 270 euróba, a pulóverek 250 euróba, a poncsó pedig 280 euróba kerülnek, tehát mind százezer forintos nagyságrendet képvisel. Hozzá kell azonban tenni, hogy a márka egyéb termékeit figyelembe véve Gina kollekciója nem is a legdrágább a kínálatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gina Schumacher (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gina Schumacher (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés

Michael Schumacher 26 éves lánya jól megél sportolói tehetségéből