fbpx

Elrabolták Perezt egy taxival, majd egy furcsa versenyen vett részt

Sergio Perez rémálomszerű taxizást élt át, amikor a Ford egy YouTube-videójához készülődtek egy kaszkadőr kaland előtt.

A mexikóit azért hívták, hogy részt vegyen egy fej-fej melletti időmérésen a Ford kaszkadőrjével szemben a Millbrook Proving Groundon… elég stílusosan. Látványos módon mutatkozott be Paul Swift: a próbapályára vezető úton egy elektromos londoni taxiban zötykölődött, miután a profi kaszkadőr „elrabolta”, és egy igazán meggyőző műbajuszt viselt.

A Ford Performance YouTube-csatornáján közzétett videón Perez látható, amint egy Mustang Mach-E-vel remekül teljesít a nedves pályán, annak ellenére, hogy kevés gyakorlata volt. Négy másodperccel verte Swift idejét, mielőtt kétszer öt másodperces büntetést kapott volna, amiért a bójáknak ütközött a kísérlete alatt.

A videó az egyik közreműködés a vállalatok között, amióta megerősítették, hogy 2026-tól Red Bull Powertrains néven egyesítik az erőiket.

A videóhoz Swiftet kérték fel – aki hétéves kora óta profi kaszkadőr, és segített Pereznek brutális módon bemutatni a feladatot, amikor egy taxival nagy sebességgel sodródtak a pálya felé. Ez a bemutató talán segített Pereznek a múlt hétvégi Olasz Nagydíjon, amikor a mexikói az FP2 során a kavicságyon sodródott keresztül, és kilenc perccel a vége előtt a szalagkorlátnak koccant.

Sikerült minimális sérülésekkel megúsznia ezt, majd segített bebiztosítani a szezon hatodik Red Bull 1-2. helyét. Kétségtelenül szeretne megismételni hasonló bravúrt a következő Szingapúri Nagydíjon, talán a driftelést leszámítva.

Horner megdöbbent Perez meséjén, hogy mi történt az autójával Las Vegasban

Forrás :