fbpx

Kelly Piquet Verstappenről: hasonlít az apámra

Kelly Piquet egy bajnok lányaként már eleve tisztában volt a Forma-1 nehézségeivel, milyenségével. A modell tapasztalta édesapja, Nelson sztárságát a sportban, majd nem sokkal később a bátyja is Forma-1-be került. Kelly hamar hozzászokott, hogy vezetékneve miatt ő is közfigyelem középpontjában áll. Így aztán nem újdonság neki, amit kedvese, Max Verstappen karrierje kapcsán tapasztal.

Annak, hogy már fiatal kora óta a sport közelében volt, köszönhetően bajnok édesapjának, megvoltak a maga előnyei is.

Nem mellesleg Kelly Piquet korábban Daniil Kvyat ex-Red Bull versenyzővel is járt. Miután közös lányuk, Penelopé megszületett, Kelly és Daniil szakítottak. Azonban hamarosan a Red Bull új szárjával, Max Verstappennel kezdett randizni, és most már több éve alkotnak egy párt. A Verstappennel való kapcsolata óta lányával együtt Kelly is a figyelem középpontjába került.

„Mindig is nagyon érdekelt voltam a bátyám karrierjében. Megtapasztaltam a hullámvölgyeket, és láttam, mit tesz valakivel a nyomás. Ez a világ nagyon ismerős számomra, tudom, min mennek keresztül ezek a srácok” – nyilatkozta Kelly a Vogue-nak.

Maxban pedig többek között azt is szereti, hogy hírnév ellenére két lábbal áll a földön.

„Nagyon alázatos maradt, mindkét lábával szilárdan áll a földön” – mondta a modell. „Amit igazán szeretek, hogy tudja, mit akar, és nem fél kimondani. Magabiztos, és nem érdekli a hírnév vagy az anyagiak. Sok közös van bennünk, élvhajhászok vagyunk. Egyre inkább rájövök, hogy mennyire hasonlít az apámra.”

Ezért nem szurkol a helyszínen Verstappennek a nevelt lánya

Forrás :