fbpx

Mick Schumacher nem fogja rejtegetni szerelmét, és lehet, hogy még gyorsulni is fog tőle

Szponzorával, a DVAG-val együtt Mick Schumacher egy nagyon különleges helyen szervezett gokartversenyt, otthonában, Kerpenben. A verseny után, Mick mondott pár szót új párkapcsolatáról.

A nyár folyamán vált világossá, hogy Micknek új barátnője van, a dán modell, Laila Hasanovic személyében.

„Nagyon boldog vagyok” – mondta mosolyogva Mick.

A német RTL szerint a Mercedes tartalékversenyzője hozzátette, hogy a jövőben is szeretné megosztani szerelmüket a rajongóival, főleg a közösségi médiában képeket feltöltve, de a magánéletüket továbbra is szeretné megőrizni. Viszont nagyon fontos volt számára, hogy „ne rejtőzködjenek”.

Laila már a múlt hétvégi Holland Nagydíjra is elkísérte párját.

Mick egyik ismert barátja, a tornászlegenda Fabian Hambüchen is részt vett haverja rendezvényén. Ő még nem találkozott Lailával, elmondta véleményét Mick kapcsolatáról.

„A legfontosabb, hogy jól van, hogy boldog, és hogy ők ketten egy csapatot alkotnak” – mondta Hambüchen. „Amikor ilyen nyilvánosság előtt állsz, szükséged van valakire, akire támaszkodhatsz, de legfőképp aki mellett az lehetsz, aki vagy. Számomra ő mindezt sugározza!”

A házasságban élő Hambüchen kifejtette, hogy a tökéletes kapcsolatban fontos az „adok-kapok” és az „együtt megélt magasságok és mélységek” is. Azt is reálisnak gondolja, hogy ha Mick magánélete boldog, Lailának köszönhetően, az a versenyzői teljesítményén is javíthat.

Mick Schumacher hosszú hónapok után mert csak „visszaszólni” Steinernek

Forrás :