fbpx

Ezért nem szurkol a helyszínen Verstappennek a nevelt lánya

Max Verstappen igazán elégedett lehet jelenlegi életével. Amellett, hogy jelenleg legyőzhetetlennek tűnik a Forma-1-ben, jókora család veszi körül. Van négy testvére, van két unokaöccse, van egy modell barátnője, és egy nevelt lánya.

Párja a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet idősebbik lánya, Kelly, akinek előző kapcsolatából, az ex-F1-es versenyző Daniil Kvyattól született egy kislánya, Penelopé. Vagy ahogy szólítani szokták, „P” (ejtsd: Pí).

Kelly a Kek Mama című holland weboldalnak mesélt arról, hogy kislányát miért nem szokta magával vinni a Forma-1-es versenyekre, mikor ő maga a helyszínen szurkol Verstappennek. A kérdés leginkább azért merült fel, mert a 25 éves Max egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol a kislánnyal, gondoskodó pótapja neki, és a 3 éves kislány is rajong érte.

Kelly elmondta, hogy egyelőre nem akarja elvinni őt a versenyekre.

„Még nem vittem P-t versenyekre, még nem kérte, és egyelőre inkább távol tartom a fotósoktól” – nyilatkozta a brazil modell.

„Ha kéri, lehet, hogy egyszer elviszem, amikor nem lesz túl nagy a tömeg.”

Nem tudni, mi számít Kelly számára tömegnek, hiszen a Forma-1 népszerűségének köszönhetően szinte minden versenyhelyszín teltházas. De feltehetően arra gondol, hogy azért vannak helyszínek, ahol extrém a rajongói jelenlét a pályán kívül is (pl. Magyarország, vagy Japán), míg máshol ez egészen elenyésző, nyugodtabb a légkör a versenyzők számára (pl. Azerbajdzsán).

Kelly hozzátette, hogy Penelopé nem szereti a hangos zajokat, és még nem elég idős ahhoz, hogy megkérdezze, miért nem mehet el az édesanyjával a versenyekre.

Az autósport azonban hamarosan „megfertőzheti” a kislányt, hiszen nagyapja háromszoros világbajnok, Max is lassan az lesz, és az édesapja (Kvyat) is autóversenyző. Év elején már gokartozni is elvitték.

Verstappen pánikszerűen takarta le kamerát, mikor barátnője megjelent

Forrás :