fbpx

Elkaszálhatják-e Brad Pitt és Hamilton F1-es filmjét?

Lewis Hamilton cáfolni próbálta azokat a félelmeket, melyek szerint Brad Pitt várva várt F1-es filmje veszélybe került a hollywoodi sztrájkok miatt.

Pitt egy F1-hez kapcsolódó kasszasikeren dolgozik, amelyben a hétszeres világbajnok Hamilton producerként és tanácsadóként vesz részt.

A forgatás állítólag az „Apex” munkacímet viseli, és az F1 nyári szünete előtt, júliusban a brit és a magyar versenyhétvégéken zajlott, ahol Pitt és a másik főszereplő, Damson Idris, F1-es stílusú versenyoverált viselve beálltak a 20 valódi versenyző közé Silverstone-ban, mikor percekkel a rajt előtt felhangzott a nemzeti himnusz.

A filmiparban jelenleg káosz uralkodik a rossz fizetések és a mesterséges intelligencia térnyerése miatti sztrájkok okán. Az Emmy-díjátadó ünnepség pedig szeptemberről 2024 januárjára tolódott.

„Nem” – idézi Hamilton válaszát a PlanetF1.com, arra a kérdésre vonatkozóan, hogy aggódik-e amiatt, hogy a filmet esetleg elkaszálják.

„Tudom, hogy az Apple teljes mértékben mögöttünk áll, és azt akarja, hogy folytassuk. A csapatban mindenki teljes mértékben arra koncentrál, hogy a lehető legjobb filmet készítsük el, és ez csak idő kérdése.”

„Ez biztosan nem a legkönnyebb időszak, azt hiszem, a színészek számára világszerte, de remélhetőleg a nem túl távoli jövőben megoldódik.”

„A pozitív dolog számunkra az, hogy még mindig tudunk forgatni, még mindig tudunk kaszkadőrdublőröket használni. Még mindig van vágás és olyan dolgok, amiket megtehetünk a már meglévő anyaggal” – magyarázta Hamilton.

„Jövő héten telefonálok Joe-val (Kosinski, rendező), ahogy folytatjuk a történet befejezését, és van még néhány verseny, amit át kell néznünk, és meg kell beszélnünk a szövegezést is.”

„Egyelőre nem aggódom komolyan.”

Brad Pitt F1-es filmje olyan hiteles lesz, hogy valódi kollégáknak nézték a színészeket

Forrás :