fbpx

Norris trollkodik: ahhoz hasonlítja a Ferrari monzai szettjét, akikre te is gondolsz

Lando Norris nem volt elragadtatva a Ferrari új versenyruháitól és merchandise termékeitől a hétvégi Olasz Nagydíj hazai futama előtt, Charles Leclerc és Carlos Sainz új ruháit a McDonald’s formaruháihoz hasonlította.

Az olasz gyártó leleplezte új versenyruháit az idei monzai futamára. Leclerc és Sainz pedig egy feltűnő új dizájnt visel majd, amely piros felsőtestet, sárga középső részt tartalmaz a klasszikus Ferrari márkajelzéssel, illetve fekete blokkot piros és sárga csíkokkal a derék alatt. A Ferrari várhatóan egy különleges festéssel áll rajthoz majd az idei Le Mans-i 24 órás versenyen aratott történelmi győzelmük emlékére. A korábbi F1-es pilóta Antonio Giovinazzi James Caladóval és Alessandro Pier Guidival közösen szerezték meg a csapat első összesített győzelmét 1965 óta.

https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1696219673535074369

Nem nyűgözte le Norrist azonban a dizájn. A fiatal brit épp az Escape from Tarkov játékot közvetítette élőben közeli barátjával és versenyzőtársával, Max Fewtrell-lel, amikor elsütötte: „Szerinted a Ferrari cuccai idén jobban hasonlítanak a McDonald’s-ra, vagy tavaly?”.

Fewtrell is megdöbbent a csapat egyedi dizájnján az Olasz Nagydíjra, ezért így felelt: „Igen, nem vagyok nagy rajongója a feltöltőiknek.”

A McLaren versenyzőjétől nem idegenek a különleges, emlékezetes versenyruhák és festések. A wokingi székhelyű csapat a Brit Nagydíjra egy tetszetős versenyzői overallt és egy friss autódizájnt készített. Az Arrow McLaren IndyCar-csapat pedig négy különböző színű festéssel indult a májusi Indy 500-on.

A Ferrari dizájnjai azonban inkább megosztóbbak voltak, a rajongók véleménye megoszlott az új versenyruhákról. Páran szintén a McDonald’s alkalmazottai által viselt egyenruhákhoz hasonlították, ami Norris viccét ihlette a streamben.

A Scuderia számára nem idegenek az egyedi festések. A csapat a tavalyi szezonban Monzában ünnepelte az autógyár 75. évfordulóját. Ekkor egy új dizájnt mutatott be, amely sárga színű festékfoltokat tartalmazott az első és hátsó szárnyakon, valamint az autó uszonyán és a versenyzői számokon.

Még feltűnőbbek voltak a tavalyi overallok, Leclerc és Sainz teljesen sárgában léptek a pilótafülkébe. A csapat rajongótábora javarészt nagyra értékelte a ruhákat, de a festést sokan kritizálták.

Verstappen szólt Norris érdekében a Red Bullnak

Forrás :