fbpx

Nem áll le idénre a fejlesztésekkel az Aston Martin

Fernando Alonso zseniális zandvoorti teljesítményével Kanada után először tudott dobogóra állni az Aston Martin. A brit csapat a visszaesés és a szezon vége közeledtének ellenére sem hagyja abba az idei autó fejlesztését.

Erről a csapatfőnök Mike Krack beszélt a meglepetésszerű dobogó után:

„Nagyon örülök, hogy sikerült talpra állnunk a teljesítményünk visszaesését követően. Bárcsak biztosra mondhatnám, hogy működnek a fejlesztéseink, de ehhez még több adatra lesz szükségünk. Monzában meg kell majd néznünk, mert az egy teljesen eltérő pálya, de azon kívül is van még két-három másik pálya, ahol további adatokat gyűjthetünk.” – fogalmazott, majd a további fejlesztésekre is kitért.

„Nem fogunk leállni erre a szezonra. Tovább fogunk fejleszteni és megpróbáljuk megfordítani az Ausztriában elindult tendenciát. Megvolt a leggyorsabb kör Zandvoortban, ami egy nagyon, nagyon jó eredmény.” – jelentette ki.

„Közel voltunk Verstappenhez, de legközelebb még közelebb kell lennünk. A srácok a gyárban igencsak a gázra léptek, amikor júliusban voltak azok a versenyek, amikor a teljesítménygörbénk lefele tendált, a gyárban akkor sem aludtak ki a fények. Mindent kielemeztem és új alkatrészeket hoztunk Zandvoortba, Monzára és Szingapúrra pedig még több fog érkezni. Most nem akarunk lazítani.” – zárta.

Alonso azzal viccelődött, hogy miért nem ütötte ki Verstappent a versenyből

Forrás :