fbpx

Milyen veszélyben érzi magát a „kívülálló” Hamilton a paddockban?

David Coulthard megosztotta gondolatait arról, hogy Lewis Hamilton miért alkalmaz saját biztonsági őrt, aki követi őt az F1-es paddockban. A Mercedes sztárját Coulthard „kívülállónak” titulálta.

A hétszeres világbajnokot ritkán látni biztonsági kísérete nélkül. A Formula For Success podcastban nyilatkozva Coulthard megkérdőjelezte, hogy Hamilton milyen veszélyben érzi magát, és arra utalt, hogy a testőrség talán azért van ott, hogy elhárítsa az autogramot kérő rajongókat.

„Ő az egyetlen versenyző, akinek valóban van egy biztonsági embere, aki vele dolgozik a pályán” – mondta Coulthard. „Nem tudom, milyen veszélyben érzi magát. Hogy valaki odamegy és autogramot kér?”

Coulthard azzal folytatta, hogy elmagyarázta a különbségeket Hamilton és az F1 fiatalabb versenyzői között. A hétszeres világbajnok inkább magának való a versenyhelyszíneken, míg az olyanok, mint George Russell, Lando Norris és Alex Albon általában társaságkedvelőbbnek számítanak.

„Úgy gondolom, hogy van most egy olyan csoport fiatal versenyző, akik úgy tűnik, hogy jól kijönnek egymással” – magyarázta Coulthard. „Az egyetlen, azt hiszem, aki tényleg kívülálló ilyen téren, az Lewis, talán azért is, mert Lewis már régebb óta van a pályán.”

„Elég sok fiatalabb srácot láthatsz, George-ot, Landót és másokat, akik a versenypályán kívül is együtt lógnak.”

Hamilton nem örül, hogy az FIA férfinak nevezi a versenyzőket

Forrás :