fbpx

Coulthard viccesen bejelentkezett Ricciardo helyére, Horner válasza zseniális!

Miután kiderült, hogy a sérült Daniel Ricciardót helyettesíteni kell a Holland Nagydíjon az AlphaTaurinál, az egykori versenyző, David Coulthard viccesen elküldte a jelentketését a Red Bull számára.

A korábban a Red Bullnál is versenyző, Coulthard Instagramon tett közzé egy vicces Power Point „előadást”, amit a Red Bull csapatfőnökének címzett. Bár a megüresedett hely az AlphaTaurinál van, azért címezte Hornernek, mert a Red Bull fiókcspatáról lévén szó, neki is van beleszólása az ott történtekbe.

„Kedves Christian Horner!” – írta a képsorozathoz kommentként. „Kérlek olvasd el a PowerPointomat arról, hogy miért nekem kellene Danielt helyettesítenem.” 

Az 52 éves David Coulthard „Miért nekem kellene Danielt helyettesítenem” címet viselő írása a címoldalon kívül egyetlen diát tartalmaz, melyen négy pontban felsorolja az érveit, melyek a következők:

  • Gyors vagyok a pályán
  • Én szereztem a Red Bull első dobogós helyét…
  • Jól kijövök a mérnökökkel
  • Ezzel én lehetnék a hetedik valaha volt legidősebb F1-es versenyző

Horner, annak ellenére, hogy kétségtelenül nem boldog amiatt, ami Ricciardóval történt, azért humoránál volt, és kommentben válaszolt.

„Kedves DC! Köszönjük a jelentkezésedet, és annak ellenére, hogy számos versenyen jelentős mennyiségű baleseti kárt okoztál, most talán szükségünk lenne egy tartalékversenyzőre, és a paddock ezüst rókájaként legalább Fernando Alonso újra fiatalnak érezhetné magát. Minden jót! Christian.”

Persze mindez csak vicc.

Ricciardo helyén a 21 éves új-zélandi tartalékversenyző, Liam Lawson debütálhat majd.

Lehet, hogy meg is kell műteni Daniel Ricciardót