fbpx

George Russell megsérült a szünetben, de állítja, már jól van!

George Russell elismerte, hogy szerzett néhány zúzódást és horzsolást, miután a nyári szünetben belevetette magát az extrém vízi sportokba. De hozzátette, hogy kipihente magát, felépült és készen áll a Holland Nagydíjra.

Szabadsága alatt kipróbálta a flyboardozást és a hydrofoilozást. Bevallotta, hogy egyiket sem sikerült elsajátítania.

„Jó volt eltávolodni [az F1-től] és néhány ilyen dolgot csinálni. Alapvetően soha nem akartam semmilyen kiegészítő sportot űzni, különösen nem a szezonban, esetleges sérülés miatt” – mondta Russell.

„De úgy éreztem, hogy valami újat akarok kipróbálni és életben tartani az érzékeimet. A foilozással lett néhány sérülésem időközben, de most már teljesen felépültem, és alig várom a hétvégét.”

„Amikor leestem az ember a foilboardról… van róla egy csomó videó, amit nem posztoltam ki, nagyot estem.”

„De nagyon élveztem; azt hiszem sokunknak, amikor egész évben ennyire koncentrálunk, egy idő után kicsit unalmas, ha két teljes hétig semmi sem történik.”

„Szóval egy kis tevékenység eléggé kielégítő volt, hogy valamiféleképpen fejlődjek, és nem estem vissza az utolsó napokban.”

Russell a Belga Nagydíjon egy hatodik helyezéssel búcsúzott az év első felétől, most erősebb eredménnyel nyitná a második félidőt.

Megvan, ki ülhet majd George Russell helyére a Mercedesnél