fbpx

„Mi a f*** ez?” – kérdi Ricciardo, aki egy erotikus regény főszereplője lett

Most garantáltan kiégetem az agyatokat, csak a saját felelősségre olvass tovább! 😀

Van ugyebár egy Ponyva-1 rovatom, amiben némi önkínzást végrehajtva, olyan trash könyveket olvasok és véleményezek amik Forma-1 és/vagy autósport témájúak, de kitalálta történetek, fikciók. Az eddigieket a cikk legalájára görgetve olvashatjátok majd el.

Ez a mai Ponyva-1 rendhagyó, mert nem olvastam el – és nem is fogom – a szóban forgó könyvet, hanem egy ausztrál oldalon találtam róla infót, ennek nyomán számolok be róla, hogy tudjátok, ilyen is van. De javaslom üljetek le és épp ne igyatok, mert ki fogjátok köpni! 😀

Előzetesen tisztázzuk, ha esetleg valakinek új infó lenne, hogy léteznek úgynevezett fanfictionök, vagyis rajongók által írt fikciós történetek melyek szereplői valós hírességek (színészek, zenészek, sportolók), aki épp az adott „író” kedvence. Vagy legalábbis a valós személy alapján mintázottak a főszereplők. Mármint a férfi főszereplők persze, mert a női főszereplő általában az íróról mintázódik. Legtöbb esetben romantikus történetet kerítenek az alany köré, mintegy „megvalósítva” a plátói szerelmet. Ezeket általában online fájlokként terjesztik egymás közt a lányok, a TikTok tele van ilyenekkel. Kamasz dolog, nincs vele különösebb gond. Bizonyos értelemben még hasznos is lehet: fejleszti az érzelmi intelligenciát, az íráskészséget (ideális esetben), stb. Viszont meglátásom szerint huszon-, pláne harmincvalahány évesen már illik azért ezt ebben a formában kinőni. Vagy az íráskészséget valós, normális regény megírására fordítani, nem F1-es versenyzőknek szóló szerelmi vallomásra…

Na de amiről most szó lesz az túltesz minden F1-es tini-fanfictionön, ráadásul nem online, hanem papíralapon, valós könyvként elérhető!

A főszereplő Daniel Ricciardo, akit nem egy egyszerű, kitalált romantikus történetbe helyeztek, hanem egy erotikus regény hőseként tűnik fel.

A könyv címe: „Overtake My Heart: Thicc Ric Races for love”, amit magyarra kb úgy lehetne fordítani, hogy „A szívem előzése: Izmos Ric a szerelemért versenyez”, vagy valami ilyesmi. Még leírni is kínos. Alcíme magyarul a következő: „Daniel Ricciardo erotikus kalandjai sorozat”. Bizony, sorozat ugyanis a borító szerint ez egy 69 (haha) történetből álló sorozat első darabja. A borítón az is szerepel, hogy „remek ajándék anyukáknak”. Hát, erre azért nem vennék mérget.

A borítón egy természetellenesen kigyúrt Ricciardo látható, póló nélkül természetesen, lába között egy Red Bull autóval, így az első orrkúp pont úgy helyezkedik el, mintha az ausztrál hartalmas szerszáma lenne. Mily kreatív, ugye? Nem, nem az.

A szerző egy bizonyos Anita Driver, de erős a gyanúm, hogy míg a főszereplőjét valós személyről mintázta, a saját neve kitalált, „művésznév”.

A fülszöveg a következő: „Pörgesd fel a motorokat egy perzselő, magas oktánszámú romantikára! Az „Overtake My Heart” egy lélegzetelállító utazásra visz téged, tele szenvedéllyel, sebességgel és szívfájdalommal. Kövesd Emily-t, az okos és független nőt, aki a Forma-1-es autóversenyzés izgalmas és csillogó világában kalandozik, és összeakad az ellenállhatatlan, sármos playboyjal, Daniel Ricciardóval. Vajon Emily szerelme elég lesz ahhoz, hogy megszelídítse a hírhedt szívtiprót? Vajon Daniel kockára teszi-e karrierjét és hírnevét a nőért, aki rabul ejtette a szívét? Készüljön fel egy szerelmi történetre, amely éppoly kiszámíthatatlan és izgalmas, mint maga a verseny. Egészen az utolsó oldalig izgalomban leszel!”

Érdekes, hogy épp Ricciardót állítja be playboynak, mert bár laza és közvetlen figura, hatalmas rajongótáborral, de nem illik rá a „bumm bele”, nagyképű csajozógép karakter. Ehhez bizonyára barátnőjének, Heidi Bergernek is lenne néhány szava. Sőt valószínűleg van is, mivel ő és Daniel már tudnak erről a „műről”!

Ricciardót közeli barátja, Dax Shepherd tájékoztatta az erotikus regényről az Eff One with DRS podcastben, számolt be róla a news.com.au.

„Heidi most mutatta meg nekem. Mi a fene? Mi a f*** ez? Úgy nézek ki, mint egy bunkó” – reagált Ricciardo.

A szerzőről annyi tudható, hogy 9 éves kora óta szereti az autókat, 1991 óta jár a Spanyol Nagydíjra, így feltehetően minimum 35-40 év körüli. Illetve azt, hogy New Yorkban él 29 macskájával.

Továbbá van két gyerekeknek szánt F1-es könyve is az Amazon szerint. Éles kontraszt…

Az egyik a Charles Leclerc and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Monaco Grand Prix: A book of sadness and disappointment for children (Charles Leclerc és a szörnyű, rettenetes, nem jó, nagyon rossz Monacói Nagydíj: Egy könyv a szomorúságról és a csalódásról gyerekeknek). Úgy tűnik a hölgy csak ilyen kilométeres címekkel dolgozik.

A fülszövege a következő: „Ez a történet Charles Leclerc Forma-1-es versenyző útját követi nyomon, és a győzelem iránti könyörtelen hajszáját, amely mindig elérhetetlenül távol marad. A gokartozásban való szerény kezdetektől az F1 csillogásán és pompáján át kísérd végig Charles-t a győzelemért folytatott küzdelmében, amely a hazájában, Monacóban zajlik. Ez a könyv az élet kemény valóságáról és a csalódások keserű ízéről szól, és megragadja az ambíció és a valóság közötti megrendítő küzdelmet. Lenyűgöző elbeszélés, amely feltárja a legnagyobb reményeinket kísérő szomorúságot. Készül fel egy megható utazásra!”

A másik gyerekkönyv címe pedig: Stop, Drop and Stroll: The Lance Stroll Inspired Guide to Fire Safety for Kids (A Lance Stroll inspirálta útmutató a tűzbiztonsághoz a gyerekek számára). Ez a egy „oktató” könyv, hogy hogyan NEM működik a tűzvédelem. A fülszöveg szerint a történetben Stroll például aranyrudakból akar tűzálló falat építeni, és pezsgővel akar tüzet oltani.

Ponyva-1: „Forma-1-es” ponyvaregény földönkívüliekkel

Ponyva-1: Egy F1-es bajnok nyomozónak áll és a bunyótól sem riad vissza

Ponyva-1: Nem hiszem el, hogy ezt valaki megírta!

Ponyva-1: Adriane Galisteu – Szerelmem Senna

Forrás :