fbpx

A spanyoloknál elgurult a gyógyszer a Shakira-Hamilton pletyka kapcsán

Annyira abszurdba mentek át, hogy ezen már csak nevetni lehet, akkor is ha Hamilton rajongó vagy, és akkor is, ha nem. 😀

Miután a kolumbiai énekesnő Shakira szakított a sztárforcista Gérard Piquével, az énekesnő idén kilátogatott előbb a Miami Nagydíjra, és Lewis Hamiltonnal közös társaságban mutatkozott. Ekkor már pletykálni kezdték, hogy talán összejött a két híresség.

Ezt a pletykát csak fokozta, hogy utána máskor is Hamilton társaságában lazított az énekesnő, valamint a Brit- és a Spanyol Nagydíjra is kilátogatott.

A spanyolok, illetve minden spanyolajkú médium szerette volna egy párkánt látni őket. És itt most hangsúlyozni kell, hogy médium alatt itt a média, mint sajtó egyes számú formája értendő. Mindjárt kiderül, miért kell ezt kiemelni!

Az utóbbi időben elülni látszik a Shakira-Hamilton pletyka, így a spanyolok az okát kezdték firtatni. Odáig jutottak, hogy egy dominikai médium – itt a médium spirituális értelemben értendő, mint látnok – People magazinnak adott interjújára hivatkozva fejtegetik, miért is nem lett a kapcsolatból semmi.

„Említettem, hogy egy férfi lépett be az életébe [Shakirának], akinek szintén köze van a sporthoz” – idézik a jövendőmondót, utalva az énekesnő és Piqué szakítására.

„Bőséget látok, rengeteg jólétet, de őszinte leszek: ez a férfi [Hamilton] gyereket akar. Nem vagyok benne biztos, hogy Shakira egyetért ezzel. Van köztük valami szép, olyan, mint egy barátság, de nem sok mindent látok a jövőben.”

Hozzátette hogy „ők a levegő és a föld”, és bár kapcsolatot nem jósol nekik, az ágyban és az üzleti életben nagyon jól tudnának együttműködni.

Megnéznénk Shakira és Lewis arcát, mikor ezt így elolvassák. 😀

Azért senkinek nem javasoljuk, hogy ilyen jósokra bízza élete nagy döntéseit. 😀

Shakira és Hamilton titokban továbbra is randiznak?

Forrás :