fbpx

Vettel: Könnyebb lenne, ha az Aston Martin egy rakás szemét lenne

Sebastian Vettel a The Red Bulletinnek adott interjúban választ adott arra, hogy vajon megbánta-e a visszavonulását, tekintve, hogy a tavalyi szezonhoz képest az Aston Martin nagyot lépett előre.

„Nagyon is!” – felelte Vettel arra a kérdésre, hogy érdekli-e még a Forma-1. „Az első futam kicsit furcsa volt, de most már nagyon élvezem nézni. Ismerem a sportot kívül-belül, még mindig imádom. Lehet, hogy bizonyos dolgokat másképp látok, de egyáltalán nem érzem a szomorúságot, amikor a volt kollégákat nézem, egyáltalán nem.”

Nem zavarj az sem, hogy Fernando Alonso a szezon elején kiválóan teljesített az Astonnal, míg a csapat Vettel idejében nem volt a helyzet magaslatán.

„Sokak első reakciója az volt, hogy ‘az Aston Martin ilyen gyors ebben a szezonban, mostanra már biztos megviselte’. Oké, talán könnyebb lenne, ha az autó egy rakás szemét lenne, abban az értelemben, hogy akkor azt mondhatnám, nem maradtam le semmiről. De nem, én elsősorban a csapatnak örülök. És örülök Fernando Alonsónak. Hosszú évekig nem volt olyan autója, amelyben megmutathatta volna a vezetési klasszisát. Most megteheti, és az élen megy.”

„A Red Bull Racing pedig dominál, ahol még mindig sok barátom és ismerősöm van. Nagyon örülök, amikor nyernek.”

https://www.motorsportol.hu/f1/2023/08/19/vettel-szerint-fontos-hogy-az-f1-esek-hasznos-influenszerek-legyenek/

Forrás :