fbpx

Modellre váltott: dán lányt szeret Mick Schumacher?

Mick Schumacher nyaralós képei az elmúlt napokban majdnem több figyelmet kaptak, mint eddigi F1-es pályafutása.

Miután 2023-ra nem kapott versenyzői ülést, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia idén a Mercedes tartalékversenyzőjeként van alkalmazva.

A 24 éves versenyzőt talán sosem láttuk olyan lazának és önfeledtnek, mint a napokban azokon a képeken melyeken egy baráti társasággal, többek között Esteban Oconnal nyaral. Persze nem valószínű, hogy Ocon a felszabadultság oka. Sokkal valószínűbb, hogy a mellette pózoló szőke lány!

Nem egyértelmű még, hogy a lány „csak” egy valaki-e a baráti társaságból, vagy új barátnő, valószínűbb az utóbbi.

Mick Schumacher F1-be érkezésekor a norvég Justine Huysmannal járt, ám később szakítottak. Mick viszont úgy tűnik, hogy marad a skandinávoknál, az új lány ugyanis a dán modell, Laila Hasanovic. Közös képükre a rajongók közölték, hogy olyanok, mint az élő Barbie és Ken.

Laila 22 éves, modellként dolgozik. Dániában született és nevelkedett, azonban szülei Boszniából, az egykori Jugoszláviából származnak. 2019-ben a top 10-be került a Miss Dánia szépségkirálynő választáson. Akkor, 18 évesen azt mondta magáról, hogy a közösségi médiában arra ösztönzi követőit, hogy ültessenek fákat, csökkentsék szén-dioxid kibocsátással járó tevékenységeket. Továbba azt is mondta, hogy szeretne majd tévés lenni, mert imád a kamera előtt állni. Korábban a dán futballválogatott játékosával, Jonas Winddel járt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mick Schumacher (@mickschumacher) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic) által megosztott bejegyzés

1985-ben egy versenyző pont úgy járt, mint Mick Schumacher