fbpx

Horner megdöbbent Perez meséjén, hogy mi történt az autójával Las Vegasban

Christian Horner ledöbbent Sergio Perez viselkedésén, amiért vadult  a Red Bull autójával, miután a Forma-1-es csapat szenzációs promóciós videót tett közzé a közelgő Las Vegas-i Nagydíjról.

Az év utolsó előtti futamán a versenynaptárban újdonságként a „bűn városának” utcáira látogat majd a királykategória mezőnye. Az őrült éjszakáiról és a féktelen viselkedésről ismert város a futam körüli izgalmak nagy részét egyszerűen a helyszín miatt garantálja – függetlenül a pálya elrendezésétől. És miután a Red Bull közzétette legújabb promóciós videóját a közelgő éjszakai futamról, minden bizonnyal beváltják a várakozásokat egy kaotikus hétvégére a sugárútjukon.

A Las Vegasban töltött bódult 24 óra köré összpontosítva Perez és Horner megpróbálja összerakni a mexikói bohóckodásainak elemeit, ahogy az RB19 volánja mögött száguldott a városban és azon kívül. A Red Bull csapatfőnöke egyetlen kínos liftes jelenet során kifaggatja pilótáját arról, hogy pontosan mit is csinált az előző nap és éjszaka. A trailer előrehaladtával a nézők megtudják, hogy Perez kiállt Bryce Menzies Trophy Truck pilóta ellen egy izgalmas versenyre a nevadai sivatagban; ebbe azután egyezett bele, hogy nyert a rulettasztalnál. A 33 éves versenyző egy kaszinóban is vezette RB19-esét, mielőtt egy homokfelhőben legyőzte Menzies-t, amit fotófinish alapján sikerült eldönteni.

Miután bevallotta ezt a csapatfőnök Hornernek, aki azt feltételezte, hogy Checo ártatlanul visszaadta az autót, Perez meggyónta azt is, hogy volt egy további csínytevése is, amibe belekeveredett. Ezúttal azonban nem egészen az ő hibája volt, ugyanis Mat Franco bűvész úgy döntött, hogy a bámészkodó közönséget úgy kápráztatja el, hogy az F1-es autót a Caesars Palace hotel tetejére varázsolja. Miután Horner rájött, hogy mi történt, biztosította Perezt, hogy nem haragszik, de találja ki, hogy miképp szedi le onnan.

Az alább megtekinthető trailer szenzációs látványt nyújt. Ha az idei Las Vegas-i Nagydíj fele olyan izgalmas lesz, mint a Red Bull mutatványa, akkor a rajongóknak biztosan lesz miről beszélniük.

Két Perezzel a Red Bullnál sokkal nyitottabb lenne a bajnokság

Forrás :