fbpx

Alaposan összetörték Hamilton egykori sportautóját

Összetört a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton egykori Pagani Zondája. Az autó azonban már nem az ő tulajdonában volt/van, őt szerencséjére nem érinti a kár.

A lila Pagani Zonda 760 LH-t Walesben érte a baj. Ezt egy 18 éves autófotós Ethan Gale szúrta ki és osztotta meg Instagramon.

„Nagyon szomorú nap az autós világban a ma este” – írta Gale. „Egy autó, amiről sosem gondoltam volna, hogy valaha is látni fogom. Amióta a YouTube-on láttam, ahogy Monacóban körözött, mindig is ez volt az álmaim autója, amit kipipáltam volna a listáról.”

„Ma késő délután ez a Pagani Zonda 760 LH, amely korábban Lewis Hamilton tulajdonában volt, az észak-walesi Conwyban, a Penmaenbach alagútban balesetet szenvedett. Remélhetőleg az autó teljes felújítást kap, és a jövőben újra az utakon lesz.”

Hozzátette, hogy az autó tulajdonosa sértetlenül megúszta a balesetet. Az azonban nem derült ki, hogy pontosan miként történt a baleset.

„De a pletykák szerint; felgyorsult az alagútban és elvesztette az irányítást, majd hátulról nekicsapódott a falnak és megpördült.” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ethan Gale (@ethang.supercarphotographer) által megosztott bejegyzés

Sajtóhír: 42 éves koráig hosszabbíthat Hamilton a Mercedesszel