fbpx

Százezren figyelik, ahogy Leclerc új barátnője a tükörben nézegeti magát

Charles Leclerc oldalán idén új barátnő tündököl. Miután a monacói versenyző több, mint 3 évig járt Charlotte Sinével, tavaly decemberben véget ért a kapcsolatuk.

Idén már új barátnő tűnt fel a 25 éves ferraris mellett, Alexandra Saint-Mleux személyében, aki egyébként egyes képeken meglehetősen hasonlít az ex-barátnőre. A lány 2002. június 19-én született, elvileg Franciaországban, bár sok helyen olaszként emlegetik. Jelenleg művészettörténetet tanul Párizsban.

Nagyjából ennyi tudható Alexandráról, valamint az, hogy 100 000 követője van TikTokon, pedig lássuk be nem túl tartalmasak a posztjai. Népszerűsége vélhetően Charles-nak köszönhető.

Legtöbbször azokról a helyekről posztol, ahol épp jár, ami még érdekfeszítő is lehetne, ha esetleg hozzáfűzne némi érdekességet, pláne ha már jártas a művészetekben. Ezen kívül leggyakrabban az látható, amint a tükörben videózza és nézegeti magát.

Személyes Instagram profilja privát, azonban van egy művészettel foglalkozó publikus profilja, amiről szintén az mondható el, hogy tök jó és akár edukatív is lehetne, némi kommentárral.

https://www.tiktok.com/@alexandrasaintmleux/video/7254626589990849818

Alexandra jelen volt már több F1-es versenyen is Charles-lal, illetve együtt voltak Pierre Gasly-ékkel a Wimbledoni teniszbajnokságon. Legutóbb a nyaralásukon kapta őket lencsevégre az olasz sajtó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@chimagazineit) által megosztott bejegyzés

Leclerc semmit se írt még alá, nem is tárgyaltak a szerződéséről