fbpx

Elhunyt Imola pályájának legkedveltebb „tulajdonosa”

Sajnos, rossz hír érkezett, amely elszomorítja az Autodromo di Imola minden állatbarátját.

Formulino, a szeretett kabala macska, amely a dolgozókat és sok rajongót, köztük az újságírókat is elbűvölte, már nincs velünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Formulino (@formulinotheking) által megosztott bejegyzés

Az Emilia Romagna Nagydíj büszkélkedhetett egy bajszos hírességgel, „Formulinóval”. A szürke cirmost a pálya 2020-as visszatérése óta láttak az F1-ben, sokan úgy vélték, hogy befolyással van a versenyek kimenetelére. Azon túl, hogy a pálya szeretett „tulajdonosa” volt, Formulino és az F1 ikonjai közötti interakciói legendás anekdotákká váltak.

Ahogy elegánsan végigsétált a paddockban, gyakran üdvözölték a Forma-1 jeles alakjai. Akár Lewis Hamilton is, aki egyszer megállt a versenyre való felkészülése közben, hogy megsimogassa őt. Erre a Mercedes tweetje hívta fel a figyelmet, amely viccesen azt állította, hogy Hamiltont „megáldotta az imolai macska”.

Azonban nem mindenki osztozik ebben a nagy szeretetben. Ted Kravitz, utalva Formulino állítólagos bűbájára, azt mondta Sebastian Vettelnek:

„Szerencsét hoz, ha meglátogat.”

Vettel őszinte válasza viszont ez volt:

„Nem kedvelem a macskákat.”

Ironikus módon a következő versenyen, míg Hamilton Imolában diadalmaskodott, addig Vettel a bokszkiállással kapcsolatos gonddal nézett szembe, és csak a tizenkettedik helyen végzett.

Viszlát Formulino!

3+1 autóversenyző, akik macskákkal is megosztják otthonukat

Forrás :