fbpx

Hamilton Wolffnak: „Hánynom kell tőle”

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke megemlítette, hogy annak ellenére, hogy hasonló a zenei ízlésük, ő és Lewis Hamilton nem mindig értenek egyet.

A csapatfőnök és versenyzője tisztelik és kedvelik egymást. A sportban és azon kívül i kiálltak egymás mellett a nehéz időkben. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy Hamilton 6 bajnoki címet szerzett a Mercedesszel.

A BBC Desert Island Discs című műsorában azonban Wolff megemlítette, hogy az egyik olyan eset, amikor nem értettek egyet, az a Mercedes garázsában lejátszandó dal volt.

„Azt hiszem, hasonló a zenei ízlésünk” – mondta Wolff. Nyilván az övé sokkal kifinomultabb – de sok évvel ezelőtt azt mondtam neki: ‘Mit szólnál, ha a garázsban az AC/DC Thunderstruck című számát játszanánk, mielőtt kimegyünk az autókkal, hogy az összes szerelő ezt hallgassa?’ Ő azt mondta: ‘Hánynom kellene tőle!’

Köztudott, hogy Lewis Hamilton leginkább az R&B és a hip-hop vonalán mozog, így az AC/DC talán merész választás volt részére. Pedig a Thunderstruck egészen jó felspannoló szám, nem véletlen, hogy sokáig ez a szám szólt a Kamion Eb futamainak felvezető köre alatt.

Wolff elképesztően töri magát a sikerért – máris lesérült az F1 nyári szünete elején

Forrás :