fbpx

Shakira és Hamilton titokban továbbra is randiznak?

A hétszeres Forma-1-es világbajnok, és a popsztár, azaz Lewis Hamilton és Shakira állítólag többször is találkoztak titokban Ibizán, a előbbi luxusvillájában.

Hamiltonról és Shakiráról már hetek óta vad pletykák keringenek, egy Forma-1-es futam után le is fotózták őket. Ők lehetnek a sportvilág új álompárja. Az állítólagos új párhoz közel állók azonban következetesen cáfolták ezeket a pletykákat. Az énekesnő és az autóversenyző állítólag csak jó barátok. Most ezen cáfolatok köddé válhatnak…

Egy informátor ugyanis a spanyol „Telecinco” televíziónak elmondta, hogy Shakira állítólag háromszor is találkozott Lewisszal – méghozzá igazán privát környezetben, az ibizai villájában.

A villában a két megasztár állítólag zavartalanul és egymás közt töltött együtt időt. Különösen pikáns, hogy még a személyzetet is hazaküldték a birtokról, hogy maximális magánéletet biztosítsanak maguknak. A kolumbiai énekesnőnek állítólag csak szolid kísérettel tartózkodott a birtokon, így teljes lehetett az együttlét. Az informátor a People magazinnak még hozzátette:

„Együtt töltik az időt, és arra törekednek, hogy megismerjék egymást.”

Úgy tűnik tehát, hogy még mindig minden nagyon kötetlen, ők ketten csak élvezik az együttlétük előnyeit. És miért is ne tehetnék ezt? Mindketten élvezik a szingliséget. Míg Shakira csak 2022-ben szakított az ex-Barça-sztár Gerard Piquével több mint egy évtized után, addig Hamilton már évek óta agglegény. Ez idő alatt különféle szerelmi pletykák keringtek az autóversenyző és a zenei szupersztárok, Rita Ora és Nicki Minaj között.

Lehet, hogy most megtalálta a boldogságát a kolumbiai énekesnővel?

Shakira, zene, Forma-1 – páros interjú Juan Pablo Montoyával és fiával

Forrás :