fbpx

A hongkongi férfi hazudik arról, hogy befektetője lenne a Williams istállójának, állítja a Forbes

A Forbes, a neves amerikai üzleti kiadvány nem kímélt egy úgynevezett milliárdost, aki azt állítja, hogy részt vesz a Forma-1-ben a Williams csapat résztulajdonosaként.

Még június végén hozták kapcsolatba Calvin Lo hongkongi milliárdost az FIA pályázati folyamatával a 2025-re vagy 2026-ra tervezett lehetséges tizenegyedik és tizenkettedik F1-es csapatra vonatkozóan. Karácsony előtt pedig Lo még azt állította, hogy „számos csapattal és versenyzővel” tárgyal.

A Forbes szakújságírói, Robert Olsen, John Kang és Zinnia Lee most arról számolnak be, hogy Lo azt állítja, hogy befektetője a legendás Williams Forma-1-es versenycsapatnak. Megírták, hogy Lo azt állítja, hogy 100 millió dollárt fektetett be a csapat tulajdonosába, a Dorilton Capitalba. Ott így fogalmazott:

„Csak magunk közt, úgy értem, hatalmas mennyiségű titoktartási nyilatkozat van, de határozottan érdekel a dolog. Túl sokat ugyanakkor nem mondhatok.”

Egy Williamsnél dolgozó forrás szerint azonban a grove-i székhelyű istállónál senki sem tudja, hogy ki az a Lo. A Forbes ezért így fogalmaz:

„Egy a Doriltont jól ismerő személy azt mondja, hogy soha nem volt befektetője a cégnek vagy a Williamsnek. Ez is csak a sok „aljas hazugsága” közé tartozik.”

Amikor a Forbes vádjairól kérdezték, egy ügyvédi iroda azt válaszolta Lo nevében, hogy „minden olyan célzást, amely szerint ügyfelünk tisztességtelen, valótlan vagy más módon etikátlanul járna el, ezennel kategorikusan visszautasít.”

Egy orosz milliárdos állítja, hogy az F1-es Williams csapat becsapta

Forrás :