fbpx

A Ferrari vezérigazgatója szerint a javulás jelei már láthatóak

Benedetto Vigna, a Ferrari vezérigazgatója azt állítja, hogy az utóbbi időben a javulás jeleit látta a legendás Forma-1-es alakulatnál.

A szurkolók, a szakírók és az olasz média az utóbbi időben igazán kritikusan nyilatkozott róluk, mivel a maranellói székhelyű alakulat nehezen tudott a 2023-as évadban jó benyomást kelteni. Charles Leclerc azonban, aki a pletykák szerint most kötötte meg új, 2025-re szóló szerződését a Ferrarival, miután Belgiumban a dobogón végzett. Vignát a La Gazzetta dello Sport idézi, aki egy pénzügyi elemzőkkel folytatott telefonbeszélgetésen nyilatkozott:

„A legutóbbi versenyeken, például a múlt hétvégén Spa-Francorchamps-ban, láttuk a javulás jeleit. Egyértelmű, hogy tovább akarunk fejlődni, és éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy versenyképesebbé tegyük az autónkat.”

Vigna szerint az elmúlt évek küzdelmei egyáltalán nem csorbították a Ferrari elszántságát, hogy a királykategóriában maradjanak:

„Örökségünk a versenyzés, és minden eddiginél jobban ösztönöz minket a további innovációkra. A fejlődni akarás az, amit mindig életben kell tartanunk – ez az alapítónk öröksége, amit folyamatosan ápolnunk kell bizalommal és alázattal. Ezzel a szellemiséggel vágtunk neki a világbajnokságnak, de a versenyképesség mértéke elmaradt a várakozásainktól.”

Ferrari versenyzőre fáj az Alpine foga?

Forrás :