fbpx

Vasseur lett a matricaháború következő áldozata

A hétvégi Belga Nagydíj legizgalmasabb és legérdekesebb történései a színfalak mögött történtek. Előbb az Alpine komoly vezetőségi cseréje, majd a futam utáni újabb trófeatörés, de az egész hétvégét végig kísérte a Ferrari és a Red Bull matricaháborúja.

Történt ugyanis, hogy még a szabadedzés alatt egy Ferrari sapkás vendég jelent meg a Red Bull bokszában, ahol Christian Horner csapatfőnök szigetelőszalaggal egyszerűen leragasztotta, hogy ne látszódjon. „Bosszúból” a Ferrari pedig a saját logóját ragasztotta a Red Bull motorhomejának oldalára, ami után meg is érkezett a bikások revansa.

A futam előtt a rajtrácson ugyanis Christian Horner beszélgetett a Ferrari csapatfőnökével Frederic Vasseurral, akinek a vállára sunyiban felragasztott egy Red Bullos matricát, ami nagy derűséget okozott az ott lévőknek.

Hogy lesz-e ennek majd folytatása a nyári szünet után Zandvoortban (vagy alatt) azt nem tudjuk, de azt igen, hogy az Insta poszt alatti kommentek is zseniálisak, sokan ugyanis ennek tudják be a Ferrari erős tempóját és Leclerc újabb dobogóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés

Shakira, zene, Forma-1 – páros interjú Juan Pablo Montoyával és fiával