fbpx

Megváltoztak Ricciardo szexuális szokásai Berger lányának hatására

Daniel Ricciardo megszegte saját szexuális szabályait, miután találkozott Gerhard Berger egykori F1-es versenyző lányával, Heidivel. Ricciardo bevallotta, hogy korábban a versenyhétvégék előtt tartózkodott a szextől, de az utóbbi években már nem tartja ezt a hagyományt.

Az ausztrál azzal viccelődött, hogy kiderült, hogy az olyan vasárnapokon, melyeket együttlét előzött meg, gyorsabb is volt, mint olyan esetben, mikor nem volt szex. Ricciardo a The Armchair Expert podcastben vallott erről.

„Régebben igen, de most már nem” – felelte, mikor arról kérdezték, hogy ő is úgy vélekedik-e, mint sok profi sportoló, hogy verseny előtt kerülik a szexet.

„Egyszer a szabályaimmal ellentétesen cselekedtem, és úgy még jobb voltam vasárnap, szóval minden rendben van. Könnyű a felelősségtudattól megszabadulni, ha az ember egy babonára hagyatkozik. Ez egyfajta kifogás arra, ha valami rosszul sül el. Ezzel [a babonákkal] csak elhessegetem a valóságot, hogy azért volt rossz versenyem, mert nem jól húztam fel a zoknimat.”

„Nem szeretem ezt. Ha ez volt a hagyományom, és elfelejtettem megcsinálni, és beugrom egy autóba, ami 200 mérfölddel száguld, az jót tesz-e nekem? Nem szabad, hogy ilyesmi belopakodjon a fejembe.”

Ricciardo állítólag már 2019-ben elkezdett randizni Bergerrel, de csak kb egy éve tették hivatalossá a kapcsolatukat. A párost 2021 júniusában látták egy helikopteren St Tropez-ban, ami csak tovább szította a találgatásokat.

Ricciardo azonban tavaly nyár végén olyan képeket posztolt, amelyeken a pár egy Los Angeles-i kiruccanása volt látható, az ausztrál pedig megerősítette, hogy szerelmes.

A Fitzy és Wippa show-nak nyilatkozva Ricciardo kifejtette: „Igen, haver, szerelmes vagyok, jó dolgom van, szóval igen. Jelenleg jó egyensúlyban van az életem.”

Ricciardo arra is utalt, hogy jó kapcsolatot ápol Heidi édesapjával, aki az 1980-as és 1990-es években versenyzett az F1-ben.

„Amikor fiatal voltam, úgy értem, gyerekkorom óta követem az F1-et, és volt egy Berger-sapkám” – mesélte az AlphaTaurihoz visszatért versenyző.

„Vicces, sokat beszélgetek vele erről. Még mindig elmegy jó néhány versenyre, még mindig érdeklődik a sport iránt, és még mindig üzletel vele. Bármelyik volt sportoló, bárki, aki átélte ezt – egyszerűen imádok velük beszélgetni, és a tapasztalataikon keresztül ismereteket és betekintést nyerni a dolgokba, annyi bölcsesség van bennük.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Berger (@heidiberger_) által megosztott bejegyzés

Forrás :