fbpx

Russellt kitiltották a Belga Nagydíj paddockjából!

A Mercedes azzal viccelődött, hogy pilótájukat, George Russellt nem engedték be a paddockba a Belga Nagydíjra, miután a brit versenyző nem tudott átjutni egy elektromos kapun.

A csapatnak számos akadályt kell leküzdenie a domináns Red Bullok elleni harcban – az újraéledő McLarentől kezdve az ördögien stabil Fernando Alonsóig -, de ez mind smafu, és valószínűleg sosem gondolták volna, hogy pilótájukat kitiltották a paddockból. Pedig majdnem ez történt Spában. Amikor Russell megpróbált belépni a zárt paddockrészébe Spa-Francorchamps-ban, úgy tűnt, hogy elektronikus belépője nem nyitja ki számára a kaput.

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1684538422201835521

A személyzet egyik tagja gyorsan a segítségére sietett, és kinyitotta azt kézzel, de a brit pilóta egyből viccelődött: „Kitiltottak!”

A csapat tovább fokozta ezt azzal, hogy Russell modellkedési ambíciói előtérbe kerültek a versenyzőjüknél, mivel gyakran látják Tommy Hilfigerben, amikor a versenypálya környékén lóg. Russellt a paddockban fotózva a csapat a következő felirattal posztolt a Twitterre:

„@GeorgeRussell63. Részmunkaidős Forma-1-es pilóta. Teljes munkaidőben pedig @TommyHilfiger modell.”

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1684546580823568384

Russell 10 másodpercet adna Norrisnak, aki szerint Verstappen a hibás

Forrás :