fbpx

Nem azt csinálja Bottas, amit elsőre látni vélsz, sőt nem is azt mondja

Valtteri Bottas közismerten nagy rajongója a kerékpározásnak, bár ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a párja, Tiffany Cromwell profi országúti és murvás kerékpáros.

Járjanak bármerre is a világban, előbb-utóbb csak előkerül egy bicikli, és edzés keretén belül megismerkednek a környékkel, olykor akár egész pikáns módon is. Bottas hátsóját már ugyan többször is megcsodálhatuk, még akár a Drive to Survive keretein belül is, és most is majdnem pajzánkodáson érhetjük a finnt, gondolnánk elsőre. Sőt, az Instagram poszt is erősen erre utal, ugyanis a „Happy hump day”. Kissé áthallásosra vette a figurát a finn, hiszen alapvetően szerdánként szokták így üdvözölni egymást az emberek a fejlett Nyugaton irodai környezetben, ezzel is jelezve, hogy átbillentünk már a munka hét második felébe, amely végén ott a hétvége. A hump day tehát a munkahét púpját, csúcsát, közepét jelenti. Ugyanakkor a videó miatt ha nagyon akarjuk, a hump szó fordítható dugásnak is. 😀

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valtteri Bottas (@valtteribottas) által megosztott bejegyzés

Úriember lévén, annyi itt most a történet, hogy Tiffany kerekét pumpálja Bottas, eléggé hagyományos módon, – pumpával. Lance Armstrong, korábbi Tour de France győztesből pedig előjött egyből a profi, és felajánlotta kommentjében, hogy küld szén-dioxid palackot, hogy gyorsabb legyen a munka, – akár a Forma-1-ben a kerékcserék.

Aki pedig még jobban szeretné megismerni a felszabadult finn versenyzőt, azoknak ajánljuk ezt a kis rövidfilmet az Alfa Romeo Magyarország jóvoltából, amelyet volt kollégánk készíthetett el, így remek kérdésekkel operál.

 

Bottas idén is csupasz segget villantott