fbpx

Az Aston Martin máris tanulmányozta a Red Bull legújabb fotóit

Az Aston Martin nem tagadja, hogy ismét egy pillantást vetett a domináns Red Bull 2023-as autója aljáról készült részletes fotókra.

Az erőteljes 2023-as indulásuk után a Silverstone-i csapat most egyértelműen elvesztette a helyét, mint a Red Bull legközelebbi kihívója. A spanyol sportnapilap Marca azt állítja, hogy az Aston Martin egy újabb jelentős frissítéssel reagál a közelgő versenyekre Zandvoortban vagy Monzában. A csomag állítólag magában foglalja az oldaldobozokat, a DRS-t és a padlólemezt.

Sokan úgy gondolják, hogy a Red Bull padlólemeze a csapat dominanciájának titka – Sergio Perez autójának fotói, ahogy azt Monacóban felemeltték, nagyon bonyolultnak mutatják ezen elemet. A csapatok a múlt hétvégén megint jól megnézhették Perez autóját Magyarországon, amikor Perez megtört autóját ismét felemelték, amikor eltávolították a pályáról.

Amikor megkérdezték, hogy az Aston Martin megvizsgálja-e ezeket a képeket, Tom McCullough műszaki igazgató ennyit mondott a Mundo Deportivo-nak:

„Mindig megnézzük a fotókat, miközben megpróbáljuk megérteni, miképp kell fejleszteni. Idén vagy jövőre? Ez egy evolúciós kérdés. Amit ebben az évben csinálunk, azt a következő évben fogjuk használni, és az olyan elemek esetében, mint a padlólemez, több fejlesztésünk van az úton még 2023-ra, csakúgy, mint más csapatoknak is. A kérdésre válaszolva: mindig jó körbenézni, amikor tovább frissítjük az autót, hogy javítsuk a teljesítményét ebben az évben.”

A Red Bull ezúttal az Aston Martint koppintja?

Forrás :