fbpx

Nyerj Lando Norris által dedikált McLaren sapkát a Motorsportol.huval!

Épp csak, hogy véget ért a 2023-as Magyar Nagydíj, de hogy ne szomorkodjatok emiatt, máris hoztunk nektek egy nyereményjátékot!

Egy Lando Norris által dedikált McLaren sapkát, valamint egy szintén dedikált autogramkártyát egy szerencsés!

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni?

  • Kövesd/lájkold a Motorsportol.hu Facebook oldalát
  • Lájkold a nyereményjátékról szóló, kitűzött Facebook posztotnyereményjátékról szóló, kitűzött Facebook posztot
  • Írd meg (esetleg jelöld meg) kommentben, hogy ki az az ismerősöd/barátod, aki a leginkább irigykedni fog rád, ha megnyered a sapkát. 😉

Nem kötelező, de növelheted az esélyeidet, ha követed a Motorsportol.hu-t Instagramon, Tiktokon és Twitteren is!

A nyereményjáték 2023.07.25-től 2023.07.30. 23:59 percig tart.

A sorsolás időpontja: 2023.07.31.

A nyertest a Facebook poszt alatt, kommentben értesítjük majd ki. A nyertesnek 2 nap áll majd rendelkezésére, hogy az értesítés után elküldje nekünk emailben az csomagküldéshez szükséges adatait. Erről a nyertest pontosan tájékoztatjuk majd.

A nyereményt Foxposttal juttatjuk el a nyertesnek.

A részletes szabályzatot alább olvashatjátok!


„Nyerj Lando Norris által dedikált McLaren sapkát” (továbbiakban Játék) szabályzat

Játék szervezője:

A Játék szervezője és lebonyolítója a Motorsport Online – www.motorsportol.hu (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet a Motorsportol.hu Facebook oldalon.

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2023.07.25-től 2023.07.30. 23:59 percig tart.

Játék menete:

A Motorsportol.hu Facebook oldalán ezen nyereményjátékról szóló poszt alatt kommentben a játékosnak le kell írnia, ki az az ismerőse/barátja, aki a leginkább irigykedni fog rá, ha megnyeri a nyereményt.

Ezenkívül kedvelnie/követnie kell a Motorsportol.hu Facebook profilját, és lájkolni a nyereményjáték posztját.

Azok között, akik teljesítették a játék feltételeit a megadott határidőig, a Szervező 1 db nyertest sorsol, akinek nyereménye:

  • 1 db McLaren sapka, Lando Norris által dedikálva
  • 1 db dedikált Lando Norris autogramkártya

A nyeremény készpénzre nem váltható át.

Sorsolás időpontja:

A sorsolás időpontja: 2023.07.31.

Sorsolás menete:

A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 1 nyertest és 1 tartaléknyertest. A nyertesnek 2 nap áll rendelkezésére jelentkezni. Amennyiben 2023.08.01-ig nem jelentkezik, úgy a Szervező kiértesíti a tartaléknyertest, akinek szintén 2 nap áll rendelkezésére.

Nyertesek értesítése:

A Szervező a nyertest a játékról szóló poszt alatt kommentben megjelölve, hirdeti ki, és kéri, hogy emailben – info (kukac) motorsportol.hu vegyék fel vele a kapcsolatot.

A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 2 napon belül email üzeneten keresztül vissza kell jeleznie a Szervezőnek, valamint meg kell adnia a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (adatok: teljes név, postázási cím, telefonszám) pontosan megadni.

Amennyiben a Nyertes a jelen pontban meghatározott határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a tartaléknyertes részére a Nyereményt átadni.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, cím elírás, stb.) a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremény kiküldése:

A nyereményt Foxpostttal küldjük el a nyertes részére.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, valós Facebook profillal rendelkező, 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt (18 év alatti személy csak szülői beleegyezéssel vehet részt a játékban), akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.

Személyes adatok kezelése:

A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával, az abban foglaltaknak megfelelően kezeli.

A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy A Szervező, mint adatkezelő, és Lebonyolító és a gépi sorsolást végző app cége, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben, annak időtartama alatt a jelen pontban írtak szerint kezelje; Nyertesség esetén nevüket és Facebook profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törölését vagy helyesbítését.

Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos és adófizetési költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes képviselője vagy a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és családtagjai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, valótlan névvel email cím, Facebook profil létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Motorsportol.hu közzéteszi a https://www.motorsportol.hu/f1/2023/07/25/nyerj-lando-norris-altal-dedikalt-mclaren-sapkat-a-motorsportol-huval/ oldalon, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info (kukac) motorsportol.hu email címen kérhető tájékoztatás.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

2023.07.25.