fbpx

Úgy fogynak a 2024-es Magyar Nagydíj jegyei, mintha nem lenne holnap!

Ma, 11:16-kor tette közzé a Hungaroring a Facebookon, hogy elkezdődött a jegyértékesítés a 2024-es Magyar Nagydíjra a gpticketshop weboldalán.

Az oldalt már meg is rohanták a rajongók, és e cikk írásakor már voltak olyan jegytípusok, melyek el is fogytak.

Jelen állás szerint az „elfogyott” felirat látható a hétvégi Gold 1 (1-12. sor), a hétvégi és vasárnapi Silver 1 és Silver 2 tribün, a hétvégi Bronze tribünök jegyei mellett, és a 3 Corner jegytípusok szinte mindegyike.

Mindemellett a Hungaroring felhívja a figyelmet arra, hogy a csalódások, átverések elkerülése érdekében a hivatalos jegyértékesítőnél vásároljátok meg a jegyeket. Idén is sok olyan Facebook bejegyzést láttam, melyekben arról számoltak be az emberek, hogy „nevenincs” weboldalról rendeltek jegyet és át is verték őket, vagy nem olyan jegyet kaptak, mint amilyet kifizettek.

„Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy már a hivatalos jegyértékesítés megkezdése előtt megjelentek belépők nem létező vagy nem hitelesített oldalakon. Kérünk mindenkit, hogy a kellemetlenségek és a későbbi problémák elkerülése érdekében a hivatalos jegyértékesítő partnerünknél váltsa meg jegyét a 2024-es Formula 1 Magyar Nagydíjra!” – közölte a Hungaroring.

Ott leszel a 2024-es Magyar Nagydíjon?
521 Szavazat · 521 szavazat

A Herendi újra elkészíti a győztes Verstappen trófeáját