fbpx

Russell 10 másodpercet adna Norrisnak, aki szerint Verstappen a hibás

George Russell azzal viccelődött, hogy Lando Norris 10 másodperces büntetést érdemelne, amiért összetörte Max Verstappen győztes Herendi trófeáját a Magyar Nagydíjon. Norris ugyanis a dobogón a védjegyévé vált módon nyitotta ki pezsgőjét, ezzel pedig leverte Verstappen győztes porcelánját, ami eltört.

A Sky Sports F1 Juniors című műsorának adott interjúban Russellnek mutattak felvételeket Norris trófeatörő jelenetéről, mire a Mercedes versenyzője így reagált: „Mi?! Te most viccelsz velem! Mi történt… ez határozottan megér egy 10 másodperces büntetést!”

„Ez borzalmas. Mit gondolt ez a fickó? Talán el kéne mennie a szemüvegkereskedésbe.”

Persze Russell csak viccelt, de bizonyára azért említett 10 másodperces büntetést, mert akkor csapattársa Lewis Hamilton a 3. lenne, és több pont járna a csapatuknak.

A Sky Sports ifjú műsorvezetőjével, Scarlett-tel a médiaközpontban folytatott beszélgetésben Norris viccelődött: „Ez Max [trófeája], az enyém tökéletes állapotban van”.

Arra a kérdésre, hogy mi történt, azt mondta: „Nem érdekel. Eltört.”

Majd arra a kérdésre, hogy hogyan törte el, Norris nevetett: „Boldogan. Nem volt szándékos!”

Ezt követően Scarlett azzal viccelődött, hogy Norris nagyon szeretett volna nyerni, ezért ütötte a pezsgőt a dobogó legfelső fokához, melynek következtében leesett a trófea.

„Igen, bosszantott, hogy második lettem!” – mondta, de nem túl komolyan. „Nem, ez az én ünneplési módom, hogy odaütöm az üveget. Max rossz helyre tette a trófeáját. Ez Max hibája.”

Scarlett ezután elkapta Verstappent is egy kis beszélgetésre, és közölte vele, hogy Norris szerint az eset az ő hibája volt.

„Adok neki egy sárga lapot, tudod, mint a fociban” – felelt Verstappen. „Egy piros lapot! Épp most mondtam, hogy elmegyek Zakhez [Brown, a McLaren vezérigazgatója], mert van még egy kis felesleges pénze a csapat személyi állománya kapcsán, így gondolom egy trófeára is tud költeni.”

A Herendi újra elkészíti a győztes Verstappen trófeáját

Forrás :