fbpx

A Ryanair viccet csinált Pérezből, a Ferrariból, de Vries-ből és Brundle-ből is

Többször említettük már, hogy a Ryanair fapados légitársaság bár sokaknak nem kedvence, az vitathatatlan, hogy a Twitter profiljukat kezelő illető (vagy illetők?) zseniálisan teszi a dolgát!

Rendkívül naprakész a világ történéseivel és fantasztikusan csapkodja le a magas labdákat. Tájékozottságából pedig a Forma-1 sem marad ki, gyakran reagálnak poénnal F1-es eseményekre is.

Most összeszedtük a legfrissebbeket.

Még a Brit Nagydíj idején posztolták, de most is aktuális lehet, a photoshopolt fotót, melyen Sergio Pérez egy Ryanair gép első sorában ül. A hozzáfűzött szöveg a következő: „Az egyetlen első sor, ami garantált Pérez számára.”

Majd július 11-én egy poén videót tettek közzé, melyen egy autóbérléses profilban kicserélik Nyck de Vries nevét Daniel Riccioardoéra. 😀

Majd megosztották egy felhasználó posztját, aki arról készített képernyőfotót, hogy a Twitter azt ajánlotta neki, hogy mivel követi a Ryanairt, kövesse a Ferrarit is. Erre a Ryanair így reagált: „Mi megbízhatóak vagyunk, ők csak a Ferrari.” Jujj. 😀

Nem régiben pedig arra panaszkodott valaki, hogy nagyon korai időpontban indult a Ryanair járata, amit lefoglalt. Erre a Ryanair egy a Drive to Survive-ban látott jelenettel válaszolt. Az ominózus mondattal, mikor Toto Wolff pattogó autós panaszára Christian Horner úgy felelt, hogy „ha problémád van, változtasd meg a rohadt autódat”. Ezen ők annyit módosítottak, hogy a „rohadt autódat” szöveget a „repülőutad idejét”-re változtatták.

A legfrissebb pedig… Martin Brundle fia, Alex panaszkodott a légitársaságra. Azt írta: „Minden alkalommal, amikor Ryanairrel repülük, eszembe jut, hogy miért kerülöm mindenáron.” Erre a Ryanair Martin Brundle mondatával reagált, mikor a riporter/ex-versenyző az interjút elutasító Cara Delevingne-nek félhangosan odavetette, hogy „biztos rendkívül izgalmas lett volna”, utalva arra, hogy a modell valószínűleg úgyis unalmas társaság lett volna.

Frappáns állásajánlattal állt elő a Ryanair Hülkenberg számára!