fbpx

Összeállhat újra Hamilton és Alonso párosa?

Lewis Hamilton meglepő nyilatkozatot tett, mely szerint szívesen összeállna korábbi Forma-1-es riválisával és csapattársával, Fernando Alonsóval.

Hamilton és Alonso, a Forma-1 legidősebb versenyzői, régóta rivalizálnak egymással, még Hamilton 2007-es debütáló szezonja óta. Akkoriban csapattársak voltak a McLarennél, ám a nagy nyilvánosságot kapott összeveszésük után elváltak az útjaik. Bár tapasztalt párost alkotnának, Hamilton szerint az újraegyesülés esélye csekély, mivel a pályán kívüli kezdeményezésekre összpontosít. A hétszeres világbajnok a DAZN-nek beszélt erről:

„Ha a csillagok együttállnak, igen, újra egy csapaton belül lennék Fernando Alonsóval, de nem hiszem, hogy ez megtörténik.”

Miközben Hamilton az F1 világán túli következő lépéseit mérlegeli, a versenyzésen kívüli érdeklődési köréről és szenvedélyeiről is beszélt. A versenyző kiemelte az állatvédelmi törvények fontosságát és a környezeti katasztrófák kezelésére tett állandó erőfeszítéseket. Hamilton elkötelezettsége a társadalmi és környezetvédelmi ügyek iránt közismert, és továbbra is kiáll a pozitív változások mellett ezekben a témakörökben. Így folytatta:

„A következő projektem még nem tudom, hogy mi lesz. Az állatvédelmi törvényeket továbbra is felül kell vizsgálni, a környezetvédelemmel kapcsolatban az emberek nehezen látják a várható katasztrófákat. Van a ‘Mission 44’, egy projektem, amelyet Londonban indítottam el, de szeretném kiterjeszteni Afrikára és az Egyesült Államokra. Azt akarjuk belenevelni a gyerekekbe, hogy jó jövő vár rájuk, hogy mérnökök lehetnek, vagy bármi, amit szeretnének.”

Végre kiderült, mi volt Alonso „El Plan”-ja

Forrás :