fbpx

A Magyar Nagydíjon érkezik a speciális F1-közvítetés, gyerekeknek!

A Forma-1 és a Sky Group további részleteket jelentett be a hétvégi Magyar Nagydíjról kifejezetten gyerekeknek szóló közvetítésről.

Az F1-ben és a motorsportban egyedülálló közvetítés is zajlik majd a Magyar Nagydíjon, kifejezetten a fiatalabb rajongókat megcélozva. A gyerekek számára külön közvetítés lesz elérhető angol nyelven a brit Sky-on és német nyelven a német Sky-on.

A kifejezetten erre a közvetítésre tervezett feed 3D-s kiterjesztett grafikát, gyermekbarát csapatrádió közvetítéseket, technikai magyarázatokat és egy egyedi, színes grafikát és animációkat tartalmaz majd.

Az F1 exkluzív rajzfilmes avatárokat is készített a mezőny mind a 20 versenyzője számára, amelyeket a vasárnapi futam során használnak majd, így még inkább életre keltve a közvetítést.

A Sky UK FYI műsorvezetői, Braydon és Scarlett, valamint a fiatal gokartos Zac csatlakoznak a 2016-os F1 világbajnok Nico Rosberghez, a korábbi NASCAR és IndyCar versenyző Danica Patrickhoz és a Sky Sports F1 csapatához az F1 Juniors műsorvezetőjeként.

Eközben a Sky Deutschland Sky Next Generation című műsorát Phoenix, Ruby és Karl mutatja be, a Sky kommentátora, Frank ‘Buschi’ Buschmann, a jelenlegi F3-as versenyző Sophia Florsch és a Sky Sports F1 riportere, Sandra Baumgartner társaságában.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az F1-es közvetítésnek ezt a különleges kiadását megoszthatjuk fiatalabb rajongóinkkal” – mondta Ian Holmes, az F1 médiajogokért és tartalomkészítésért felelős igazgatója.

„Mivel a Forma-1 népszerűsége folyamatosan növekszik, nagy örömünkre szolgál, hogy régi partnereinkkel a Sky-nál, olyasmit hozhatunk létre, ami lehetővé teszi, hogy a rajongók következő generációjának új megvilágításban mutassuk be az F1 drámáját és izgalmát.”

Bill McGinty, a Sky Sports F1 igazgatója elmondta: „Alig várjuk, hogy lássuk, hogy Zac, Braydon és Scarlett mit tudnak hozzátenni a közvetítéseinkhez, és reméljük, hogy a sport iránti szeretetük segíthet inspirálni az F1-rajongók új generációját. A Forma-1 csodálatos partner volt ennek az egyedülálló lehetőségnek a megkönnyítésében, és izgatottan várjuk, hogyan boldogul a fiatal csapat egy sűrű versenyhétvégén.”

Charly Classen, a Sport Sky Deutschland ügyvezető alelnöke elmondta: „A Sky Next Generationnel igazi úttörő munkát végeztünk a futballközvetítéseinkkel, és megmutattuk, hogy mi a Sky-nál bátrak vagyunk, és hajlandóak vagyunk újragondolni a közvetítéseinket is, és más irányokba menni. A Sky Next Generation első produkcióinak visszhangja elsöprő volt a nézőink körében, ezért most az első Forma-1-es közvetítéssel megtesszük a következő lépést. Biztos vagyok benne, hogy a fiatal motorsportrajongók is el lesznek ragadtatva.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sky Sport Formel1 (@skysportformel1) által megosztott bejegyzés

Merész újítás: A Magyar Nagydíjra külön közvetítés készül, gyerekeknek!

Forrás :