fbpx

Brad Pitt nem lesz a Magyar Nagydíjon, APX GP viszont igen

Lewis Hamilton arról számolt be, hogy a Forma-1-témájú film munkálatai, amelynek ő is társproducere, nem álltak le teljesen az írók és színészek sztrájkja ellenére sem.

A film, amelynek még nincs címe, egy fiktív F1-es csapat, az „APX GP” köré épül. A film veterán, visszatérő versenyzőjét pedig Brad Pitt alakítja.

A stáb és a színészek a Brit Nagydíj hétvégéjén jelen is voltak Silverstone-ban. Pittnek ráadásul annyira bejött az F1-es közeg, hogy azt mondta, minden versenyen ott akar lenni. Sokáig úgy is volt, hogy a Hungaroringen is jelen lesz, ám ez végül nem így lett.

Az amerikai filmipart felbolygatták a színészek sztrájkja, melynek alapja az, hogy a mesterséges intelligencia segítségével „ál-szerepeltetni” kezdték a színészeket, akik szeretnék megvédeni képmásukhoz való jogukat – és persze az állásukat is. Ennek részeként megannyi produkció forgatása teljesen leállt. Pitt sem érkezik a Hungaroringre, hogy folytassa a forgatást, azonban fiktív csapata és a film készítői jelen lesznek, és a színész nélküli jeleneteken dolgoznak.

Hamilton szerint néhány változtatást kellett eszközölni annak érdekében, hogy a film munkálatai haladhassanak.

„Először is most volt az írók sztrájkja, így ez határozottan megváltoztatta azt, ahogyan a forgatókönyvön dolgoznunk kellett” – magyarázta a RaceFans kérdésére. „Aztán ott volt a színészeké is. Szóval ez egy példátlan időszak, azt hiszem, az iparág számára.”

Az APX GP boxok azonban ezen a hétvégén is jelen vannak, a boxutca végén.

A „csapat” elsősorban boxutcai jeleneteket forgat majd, ezekre meghatározott időben kerül majd sor, a versenyhétvége minden napján.

Hamilton nagyon örül annak is, hogy a silverstone-i bemutatkozás pozitív fogadtatásban részesült.

„Ebben a sportban, amikor valami újat vezetsz be, amikor valami újat hozol, mindenki nagyon ideges” – mondta. „Ott van ez a sok visszautasítás, akár a csapatodon belül, akár bárhol máshol.”

„Most már látjuk ezeket a változásokat, most már az emberek kezdik látni az előnyeit, és szerintem nagyon jó volt azt is látni, hogy minden csapat elfogadta az APX-et és az ottani csapatunkat. Nagyon jó látni őket a pályán.”

Brad Pitt beleszeretett az F1-be: Maradok, míg ki nem rúgnak

Forrás :